main logo
546

Horoscop 11 noiembrie: Cine se bucură de vești bune pe plan personal

O să primim răspunsuri la întrebările pe care ni le punem de o vreme-încoace şi o să ştim ce-avem de făcut, cum să procedăm ca să ne fie şi mai bine.

Horoscop 11 noiembrie: Cine se bucură de vești bune pe plan personalHoroscop 11 noiembrie: Cine se bucură de vești bune pe plan personal

Vibraţia zilei este 11 şi o să ne bucurăm de noutăţile care ne pot schimba starea de spirit şi chiar viaţa, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

SCORPION: Poate daţi o petrecere şi-i chemaţi şi pe prieteni, şi rudele, şi-o să fie o atmosferă care să vă ţină moralul sus. O veste bună, un cadou, o invitaţie la masă, există un element - surpriză - care o să vă-ncânte şi o să vă inspire, să faceţi şi voi lucruri mai speciale.

SĂGETĂTOR: S-ar putea să apară în viaţa voastră o persoană pentru care să faceţi nişte schimbări pe care ziceaţi că n-o să le faceţi în veci. Poate faceţi un efort financiar să-i duceţi pe copii, într-un parc de agrement, la munte, să practice un sport, să viziteze nişte locuri deosebite.

CAPRICORN: O revedere emoţionantă, va fi o confirmare a faptului că însemnaţi enorm pentru acea persoană şi că promite să fie o relaţie de cursă lungă. Voi o să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care-o să le-auziţi şi poate fi debutul unei relaţii care să vă completeze frumos.

VĂRSĂTOR: O ieşire cu grupul de prieteni în oraş, la plimbare, la shoping chiar, o să vă-ntrețină o stare de bună dispoziţie. O să revedeţi nişte oameni plini de viaţă, cu care vă puteţi distra, dar puteţi pune pe roate şi o afacere, dacă vă nimeriţi cu cei cu care aveţi pasiuni comune.

PEŞTI: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie în stilul vostru, dar față de care s-aveţi, totuşi, nişte reţineri, deocamdată. Se poate să vă faceţi program de vizite şi poate aveţi de bifat şi un eveniment festiv, şi o să aveţi din ce să vă compuneţi o stare bună, să fiţi fresh de maine-ncolo.

BERBEC: Poate vă duceţi la o aniversare, şi o să strângeţi nişte oameni în jurul vostru, o să lucraţi, poate, impruna la un proiect. E momentul ideal să vă refaceţi o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să luptaţi mai mult decât pân-acum să nu mai ajungeţi în impas, că nu vă place.

TAUR: În viaţa de cuplu apar noutăţi, e cineva care vrea să fiţi împreună, şi pare să fie un sentiment reciproc, să iasă ceva. Un ajutor nesperat din partea cuiva o să vă scoată dintr-un impas emoţional, şi o să vă imprime o stare bună, să mergeţi mai departe cu proiectele de maâine-ncolo.

GEMENI: E un accent şi la voi în sfera sentimentală şi-nseamnă că apare cineva care să se plieze pe preferinţele voastre şi să formaţi un cuplu reuşit. Voi se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment monden şi să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care va-ntelegeti bine şi să programaţi şi alte întâlniri, proiecte.

RAC: O să cheltuiţi cu măsură banii ca să nu ajungeţi în situaţia să vă împrumutaţi, să fiţi cu finanţele la zi. Poate-i chemaţi pe părinţi, veri, nepoţi pe la voi, şi vă sfătuiţi în privinţa sărbătorilor din familia voastră, pe care vreţi să le organizaţi împreună.

LEU: O să profitaţi de o ieşire cu prietenii, să-i faceţi o vizită cuiva bolnav, sau lipsit de posibilităţi şi o să fie un balsam sufletesc, gestul vostru. Se poate să vină un musafir neanunţat, dar o să vă surprindă în mod plăcut, poate chiar nu vă făcuserăţi niciun program şi o să pice la țanc, să ieşiţi la o plimbare, la o adică.

FECIOARĂ: Poate vă scoate cineva la masă în oraş şi va face şi cinste, şi vo se promite un ajutor care-o să vă fie de mare folos în curând. Poate-ați aranjat o întâlnire cu rudele apropiate, şi-o s-aveţi nişte probeleme de familie de luat în discuţie, poate sunt nişte acte, ori altceva la care să puneţi cu toţii umărul.

BALANŢĂ: O să ieşiţi pe ici, pe colo, cu grupul de prieteni, poate vă-nscrieți într-o competiţie de agrement şi o să-i implicaţi şi pe copii, şi-o să fie totul efervescent. Se poate să primiţi o recompensă, un semn de atenţie, poate vi se mulţumeşte în mod public pentru realizările din ultima vreme şi o să vă prindă bine să ştiţi că munca voastră chiar a contat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării