main logo
3162

Horoscop 11 iunie 2021: Probleme și conflicte cu partea feminină

Vineri, schimbarea ține de relații. De la cele de iubire sau de prietenie, până la cele de familie. Practic, vom filtra la cine renunţăm sau ce persoane noi apar în viaţa noastră.

Horoscop 11 iunie 2021: Probleme și conflicte cu partea femininăFoto: Profimedia Images

Horoscop 11 iunie 2021 Berbec

Accentul cade în cazul BERBECILOR pe zona relaţională. În special pe discuţiile de cuplu sau cu asociatul, asociaţii de afaceri. Discuţii în care vă poziţionaţi superior în raport cu cei din jur şi vă exprimaţi punctul de vedere.

Horoscop 11 iunie 2021 Taur

TAURII ar trebui să se pregătească pentru câteva ore intense unde răbdarea o să vă fie pusă la încercare de către cei din jur. Încercaţi să nu o uitaţi acasă.

Horoscop 11 iunie 2021 Gemeni

GEMENII ar fi bine să discute, să negocieze. Aveţi de luat decizii importante privind familia sau cum vă raportaţi la membrii acesteia.

Horoscop 11 iunie 2021 Rac

Nativii RAC sunt preocupaţi de carieră, mai ales de schimbarea ei sau semnarea unui contract. Este o perioadă bună pentru ascensiune socială, iar în demersurile voastre contaţi pe ajutorul unui bărbat.

Horoscop 11 iunie 2021 Leu

Agitaţia le defineşte ziua LEILOR. Trebuie să vorbiţi cu asociaţi, parteneri de afaceri, să evitaţi conflictul cu o femeie şi, cel mai important, să nu ascultaţi zvonurile.

Horoscop 11 iunie 2021 Fecioară

Dacă FECIOARELE au de semnat acte sau sunt implicată într-un proces, astăzi este o zi excelentă pentru discuţii.

Horoscop 11 iunie 2021 Balanțe

BALANŢELE, în schimb, sunt dezechilibrate emoţional de cearta cu o rudă care vrea să îşi impună punctul de vedere. Partea bună este că o persoană dragă compensează momentele neplăcute în a doua parte a zilei.

Horoscop 11 iunie 2021 Scorpion

Pentru SCORPIONI banii sunt elementul central, fie că vorbesc despre bani sau primesc. Un prieten vă ajută într-o chestiune delicată mai degrabă cu sfat esenţial, decât ajutor practic.

Horoscop 11 iunie 2021 Săgetător

SĂGETĂTORII sunt susţinut pe deplasări, afaceri şi iubire. Poate plecaţi într-o călătorie, pentru că este o perioadă foarte bună să vă detaşaţi de rutină.

Horoscop 11 iunie 2021 Capricorn

Intuiţia este aliatul CAPRICORNILOR. În special la serviciu sau dacă aveţi un examen, de vorbit în faţa unei comisii, veţi face impresie bună. Mare grijă la relaţia cu o femeie care vă poate păcăli.

Horoscop 11 iunie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII sunt preocupaţi de casă şi de familie, pentru că relaţia cu persoanele apropiate poate deveni... intensă. Daţi dovadă de răbdare şi totul va reveni la normal cât aţi clipi.

Horoscop 11 iunie 2021 Pești

Iar nativii PEŞTI trebuie să fie atenţi la relaţia cu femeile, pentru că pot apărea conflicte. În schimb, este o zi bună să achiziţionaţi ceva important sau să terminaţi o lucrare pentru care veţi primi un bonus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării