main logo
633

Horoscop 11 iulie 2019: Speranţe, iubire ca în filme şi un gest curajos

Linişte sufletească, înţelegere, răbdare şi compasiune sunt cuvintele care descriu cel mai bine această zi pentru nativi. Aveţi curaj atât în afaceri, cât şi în viaţa amoroasă şi nu veţi regreta nicio secundă alegerile făcute.

Horoscop 11 iulie 2019: Speranţe, iubire ca în filme şi un gest curajos

Poate că uneori merită să vă asumaţi riscuri pentru a nu regreta ulterior acţiunile lăsate în urmă, uitate, din lipsă de încredere faţă de aptitudinile şi capacităţile voastre.

Horoscop 11 iulie 2019 Berbec

Berbeci, există posibilitatea ca la serviciu să vi se atribuie responsabilitatea îndrumării unui nou membru din echipă. Aveţi răbdare, gândiţi-vă că şi voi aţi fost poate la un momentdat într-o astfel de situaţie. Răspundeţi cu blândeţe întrebărilor şi acordaţi-i o atenţie sporită. Nu veţi regreta atunci când vă vor aduce numai laude în faţa celorlalţi colegi, dar mai ales în faţa superiorilor.

Horoscop 11 iulie 2019 Taur

Tauri, veţi înţelege în această zi că trebuie să lăsaţi deoparte ura, invidia şi sentimentele rele care nu vă pot aduce decât negativitate în viaţă. Încercaţi să fiţi mai răbdători mai ales cu cei dragi, să fiţi deschişi şi înţelegători. Dacă aveţi un proiect important de rezolvat la serviciu, depuneţi efort şi duceţi totul la bun sfârşit. Superiorii v-ar putea răsplăti cu un bonus material generos.

Horoscop 11 iulie 2019 Gemeni

Gemenii sunt pe cale să atingă culmile fericirii şi ale succesului. Totul va merge bine din punct de vedere material. Acele idei inedite la care v-aţi gândit în ultima vreme, dar nu aţi avut destul curaj pentru a le materializa ar putea prinde rădăcini în această perioadă. Spre seară petreceţi timpul în compania persoanei iubite.

Horoscop 11 iulie 2019 Rac

Nativii din Rac sunt sfătuiţi, astăzi, să fie foarte atenţi la atitudine şi la modul în care poartă discuţii cu alte persoane, în special oameni cu autoritate. Ar putea fi riscant să vă expuneţi în totalitate punctul de vedere. Fiţi cu băgare de seamă şi încercaţi să explicaţi situaţia pe un ton mai relaxat. Există o mare şansă să întâlniţi, astăzi, un vechi prieten cu care aţi rupt legătura. Veţi depăna amintiri şi veţi râde, iar prietenia va deveni, din nou, una foarte strânsă. Aveţi nevoie de acest lucru!

Horoscop 11 iulie 2019 Leu

Nativii din zodia Leu se vor simţi, astăzi, extrem de vioi. Veţi primi o energie uriaşă şi veţi încerca să faceţi lucruri foarte importante. O mare parte din ele le veţi rezolva, însă nu risipiţi totul pentru sarcini casnice sau alte probleme. Încercaţi să faceţi ceva şi pentru voi. Cei care sunt în căutarea unei relaţii vor avea, astăzi, ocazia să întâlnească o persoană specială. Fiţi voi înşivă şi nu încercaţi să păreţi ceea ce nu sunteţi. Sinceritatea este cel mai important aspect al unei relaţii.

Horoscop 11 iulie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi nevoiţi, astăzi, să treacă cu bine peste o mare încercare. Veţi fi tentaţi să cheltuiţi sume mari de bani pentru anumite lucruri de care nu aveţi chiar atât de multă nevoie. Reveniţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să vă administraţi bugetul pentru vacanţa ce urmează. Aţi aşteptat tot anul acest moment şi aveţi nevoie de toată energia şi de toţi banii de care dispuneţi pentru a vă relaxa şi pentru a vă încărca cu energie pozitivă.

Horoscop 11 iulie 2019 Balanţă

Nu te aştepta la daruri norocoase. Tot ceea ce vei realiza astăzi va fi rodul unei munci extraordinar de grea. Dacă nu eşti gata să munceşti până la epuizare, acceptă că această zi va trece fără vreun succes. Dacă eşti în căutarea iubirii, nu asculta vorbele dulci ale unor necunoscuţi. E un risc să fii înşelat. De asemenea, evită cumpărăturile costisitoare.

Horoscop 11 iulie 2019 Scorpion

Ai grijă să citeşti corect printre rânduri şi să poţi reacţiona adecvat la interacţiunile cu şefii. Ai încredere în inutiţia ta şi rămâi permanent în gardă. Dacă simţi nevoia să povesteşti despre problemele tale cuiva, sună un om foarte apropiat şi ieşiţi împreună într-un loc în care să fii liniştit şi relaxat.

Horoscop 11 iulie 2019 Săgetător

Astăzi ve fi stăpânit de o emotivitate excesivă. Ca să nu provoci prea multe probleme, respiră înainte să spui ceva, numără până la zece şi abia apoi vorbeşte. E posibil să ai succes la locul de muncă, mai ales daca depui un efort susţinut. E o zi favorabilă pentru dezvoltarea personală.

Horoscop 11 iulie 2019 Capricorn

Peștii nu vor găsi răspunsurile pe care le caută, dacă pun întrebările greșite. Șansa de a da peste o soluție salvatoare este foarte redusă atunci când problema rămâne neidentificată. Ia-ți câteva clipe de răgaz pentru a te gândi serios la ce trebuie de făcut. O oră de claritate te poate scuti de luni întregi de efort și suferință.

Horoscop 11 iulie 2019 Vărsător

Vărsătorii ar face bine să se ocupe mai mult de propriile probleme, nu de cele ale prietenilor. O mână de ajutor e oricând binevenită, însă asta nu înseamnă că trebuie să iei asupra ta deciziile greșite ale altora, fie ei chiar apropiați, mai ales într-o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Altfel, riști să îți consumi toată energia exact atunci când ai mai mare nevoie de ea.

Horoscop 11 iulie 2019 Pești

Peștii au șansa unui succes surprinzător pe plan sentimental. Persoane ce păreau a fi total dezinteresate dau semnale contradictorii sau chiar flirtează cu zâmbetul pe buze, iar chimia se simte în aer. Dacă este fum, undeva trebuie să fie și un foc. Dacă te simți deschis la o nouă aventură și nu ai încă un partener de viață nu ezita să faci primul pas. Nu ai nimic de pierdut.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării