main logo
1016

Horoscop 11 august 2019: Gemenii au parte de o surpriză

O zi cu energie. Poate-o să vrem să facem mai multe lucruri decât de obicei şi chiar or să ne reuşească toate dacă ne punem mintea cu ele; totul e să ne păstrăm interesul viu.

Horoscop 11 august 2019: Gemenii au parte de o surpriză

Vibraţia zilei este 11 şi o să aflăm înţelesul ascuns al unor lucruri, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

LEU

O invitaţie la un party care o s-aducă noutăţi pe care le puteţi folosi în viaţa personală sau în cea profesională. Poate apare acel cineva pe care-l doriţi în viaţa voastră şi o să vă schimbaţi cu totul, pentru că sunteţi dispuşi să faceţi orice pentru această persoană.

FECIOARĂ

Poate-i chemaţi pe la voi pe prieteni, alături de fraţi, surori, veri, să vă cinstiţi pentru c-aţi repurtat un succes. E cineva căruia-i pasă de voi şi o să vă invite la relax, undeva sau să luaţi masa împreună, să schimbaţi impresii - totul ca să vă tihnească.

BALANŢĂ

Vă duceţi la masă în oraş ca să luaţi în discuţie o chestiune care v-ar aduce mai mulţi bani, poate fi un proiect particular. O să lărgiţi cercul de prieteni să vă-mbogățiți experienţa, să vă mai consultaţi şi cu alţi oameni, de la care puteţi învăţa lucruri noi şi utile în meserie.

SCORPION

E un eveniment care vă acaparează interesul şi o să faceţi cumva să ajungeţi acolo şi să mai fie cineva cu voi. Se pare c-o să ieşiţi din zona de confort şi o să-ncercaţi o experienţă nouă într-un parc de agrement, un escape room, ceva cu adrenalină forte.

SĂGETĂTOR

Poate o să vă treziţi cu o invitaţie la mare, un dus-întors sau poate primiţi altceva în dar şi o să vă-ncânte gestul. O prezenţă neanunţată, dar picată la ţanc, c-o să aflaţi o rampă de lansare în carieră, o posibilitate de a vă face un autopromo.

CAPRICORN

Puteţi începe o viaţă nouă, e mult mai simplu decât credeţi - e doar chestie de timp şi de răbdare. Se pare c-o să scoateţi cu uşurinţă nişte bani din buzunar să vă plimbaţi, să mâncaţi ceva în oraş, ca să vă simţiţi bine cu ai voştri.

VĂRSĂTOR

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să afle mai multe despre voi şi să se înfiripe o poveste de dragoste. Aveţi prea multă energie ca să rămâneţi acasă şi-o să daţi curs invitaţiilor, dar puteţi avea şi voi câteva iniţiative cu care să-i faceţi pe prieteni să vă urmeze.

PEŞTI

Cineva de la drum lung vă duce dorul şi poate vă decideţi să v-apropiaţi, să locuiţi în sfârşit împreună. Un eveniment festiv o să ofere prilejul să lărgiţi cercul de prieteni şi să daţi şi de nişte posibili viitori parteneri de afaceri, care vin cu oferte concrete.

BERBEC

Poate daţi o fugă la rudele sau la prietenii care v-aşteaptă la un grătar şi să vă-ntoarceţi până diseară. Vă duceţi pe la mondenităţi şi aflaţi ce e nou, cu cine v-aţi mai putea asocia la nişte propiecte de afaceri şi faceţi o selecţie.

TAUR

Poate ajungeţi şi la prietenii care v-au invitat mai demult în vizită şi o să resuscitaţi o relaţie care se pierduse în timp. Sunt câteva evenimente de familie pe care-o să le puneţi în discuţie la masa de prânz ca să ştie cu ce-o să contribuie fiecare, c-o să fie nevoie.

GEMENI

E cineva care v-a pregătit o surpriză şi o să vă schimbe cu totul starea de spirit și, poate, relaţia de cuplu va duce spre căsătorie. O să ieşiţi mai des pe la manifestările publice, să vă faceţi şi voi reclamă, să vă cunoască lumea, să vă reinventaţi, c-aveţi multe de spus.

RAC

O să refaceţi atmosfera din familia lărgită, pentru că v-au lipsit întâlnirile şi căldura celor apropiaţi care n-au fost lângă voi. Poate că luaţi şi voi o porţie de relaxare ca să vă refaceţi tonusul s-o porniţi de mâine cu forţe proaspete şi s-aveţi mintea odihnită când o să fie de semnat contracte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării