main logo
6728

Herța dezvăluie salariul lui Bagas și îi amintește despre Putin

După ce Ilian Cașu a venit cu o informație precum că activistul Mihail Bagas a devenit noul vicedirector la Regia Autosalubritate, o reacție asupra acestui subiectul a apărut și din partea Veronicăi Herța.

Herța dezvăluie salariul lui Bagas și îi amintește despre PutinColaj: știri.md

Fosta directoare de la întreprinderea Apă-Canal spune că deși activistul a fost numit de primar, acum un an acesta ar fi prezentat informații cum Ion Ceban estorca a câte 50 mii euro de la constructori, transmite Știri.md

"Succesul în viață este asigurat dacă:
1. În 2015 cânți în fața Ambasadei SUA “PUTIN H..LO”
2. În 2019 plasezi informații cum Ion Ceban (PSRM-ul) estorca a câte 50 mii euro de la constructori
3. Și cel mai important, dacă ai reușit de la PLDM să treci la PDM, după care la PAD și să ajungi la PSRM", a specificat Herța. 

Aceasta a ținut să specifice și salariu pe care deja îl primește Mihail Bagas în noua sa funcție, dar și faptul că data viitoare când va pleca Ceban la Moscova va fi însoțit de activist. 

"Faptul că ilegal a ajuns activistul Mihai Bagas în funcția de vicedirector la Autosalubritate, la un salariu de 17.500 lei și doar pentru a fi numit peste un timp director e clar. Apropo, vicedirector responsabil pentru marketing. Interesant dacă Comisia de desemnare a reprezentanților în Întreprinderi municipale, compusă din PSRM și cei de la blocul ACUM, cunoaște ceva?

Da Putin știe oare că data viitoare când va pleca Ion Ceban la Moscova, delegația în frunte cu Bagas o să-i facă o dedicație muzicală - PUTIN H..LO", a conchis Veronica Herța. 

Activistul Mihail Bagas nu a venit deocamdată cu o reacție pe marginea acestui subiect.

Citește și: Ilian Cașu: Ion Ceban a creat un post pentru asistentul Silviei Radu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării