main logo
5500

Harunjen anunță marele regret și ce va face după demisie

Eduard Harunjen a anunțat după demisia din funcția de procuror general care e marele său regret.

Harunjen dezvăluie marele regret și ce va face după demisie

Astfel, Eduard Harunjen a declarat că regretă enorm faptul că nu a avut destul timp pentru familie în timp ce era în funcție, transmite Știri.md.

"Mă voi ocupa de sănătate. Mi-am văzut copiii doar dimineața și seara și părinții o dată în an", a declarat Harunjen.

Totodată, Eduard Harunjen a spus că nu știe ce job va avea în viitor, dar speră că își va găsi un post de muncă ce îi va asigura familia și un trai decent cu experiența sa de 26 de ani.

"Mă voi restarta ca să îmi găsesc rolul în viață. Activitatea de procuror m-a deformat profesional prea mult ca acum să pot schimba esența activității și să folosesc acest bagaj de cunoștințe pentru a scoate de la răspundere persoane, a lăsa părți vătămate nerepuse în drepturi și asta pentru bani", a conchis Harunjen.

Știri.md amintește că Eduard Harunjen și-a anunțat demisia. El a trimis un mesaj prin care a zis că-și dă demisia cu onoare, demnitate și responsabilitate, invocând probleme de sănătate.

Eduard Harunjen a fost numit în funcţia de Procuror General în decembrie 2016. Acesta are 47 de ani şi din 1994 a activat în Procuratura municipiului Chişinău. 

Din 1996 şi până în anul 2005 a ocupat funcţia de şef-adjunct al mai multor secţii din Ministerul Afacerilor Interne. 

În perioada 2011-2013 a fost procuror pentru misiuni speciale în Procuratura Generală, ulterior a deținut funcţia de procuror anticorupţie şi prim-adjunct al Procurorului General.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării