main logo
8369

Harta cu 144 de obiective turistice pe care să le vizitați în Moldova

Jurnalistul Vadim Șterbate a realizat o hartă turistică interactivă, în parteneriat cu o agenție de turism din Moldova. Aceasta cuprinde 144 de destinații din Moldova cunoscute și mai puțin cunoscute de vizitat și admirat de pe meleagurile moldave.

Harta cu 144 de obiective turistice pe care să le vizitați în MoldovaPeste 140 de locuri de vizitat în țară, adunate de un jurnalist și o agenție de turism. Foto: facebook.com/Vadim Șterbate

„Țara noastră posedă un patrimoniu natural, religios și cultural important care rezultă într-un potențial turistic semnificativ și ar fi păcat ca acesta să nu fie capitalizat. De aceea, am realizat prima Hartă turistică a Republicii Moldova, în format digital, pe care o poate folosi orice persoană interesată de locurile pitorești sau mănăstirile de pe teritoriul țării noastre. Astfel, fiecare își poate alege un itinerar pentru o frumoasa excursie în Moldova”, au menționat realizatorii hărții.

Pe hartă au fost incluse unele destinații turistice, numeroase conacuri, cetăți, rezervații, turnuri, vile, biserici, case-muzeu, despre care veți auzi pentru prima dată, dar cu siguranță merită văzute. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării