main logo
438

Hai La Mine Acasă: Aventurile organizate pentru 2 turiști în Moldova

În perioada 1 august 10 septembrie, moldovenii din diasporă au participat la campania „HAI LA MINE ACASĂ” și a invitat prietenii de peste hotarele țării să viziteze Republica Moldova.

Hai La Mine Acasă: Aventurile organizate pentru 2 turiști în Moldova

Participanții la campanie au fost îndemnați să-și împărtășească experiențele prin video-uri și fotografii pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, utilizând hashtag-urile #hailamineacasa și #beourguest, transmite Știri.md.

În puțin peste o lună, în cadrul campaniei s-au generat peste 600 de poze și videoclipuri, iar ambasadorii acesteia, Nata Albot, Mișa Turcanu și Adrian Ursu, au oferit zeci de sfaturi și recomandări de experiențe turistice în Moldova, care au adus campania la peste 300 mii de interacțiuni directe. 

Astfel, marea câștigătoare a fost desemnată Olga Bostan, care a primit premiul mare: un weekend pentru 2 persoane la orice vinărie din țară cu cazare, activități turistice și mese incluse.

Olga locuiește la moment în Olanda și în august a invitat doi prieteni pentru a vizita Moldova natală: belarusul Ilya și italianul Matia. 

Aventurile lor în Moldova au început cu un master-class în pregătirea colțunașilor cu cartofi, ghidat de mama Olgai, mâncatul fructelor din gradina bunicii, degustări de băuturi tradiționale. 

Apoi a urmat o vizită în Găgăuzia, la Vinăria Comrat, explorarea Transnistriei, și, la încheiere, o plimbare cu kayak-ul pe râul Nistru. 

Din mărturiile oaspeților nu a fost loc pentru plictiseală în agenda turistică oferită de câștigătoarea campaniei.

Alți 11 participanți, autorii celor mai interesante postări, vor primi și ei cadouri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării