main logo
890

Hai, Haiduci 2019: Programul festivalului care începe astăzi

Festivalul de sport și muzică Hai Haiduci BY VITA începe astăzi, 20 aprilie. Festivalul se va petrece în incinta complexului etno-cultural “Vatra”, va dura două zile și va prezenta competiții sportive, spectacole de divertisment și concerte cu participarea unor artiști și grupuri de top din Republica Moldova.

Hai, Haiduci 2019: Programul festivalului care începe astăzi

Evenimentul va avea loc sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, fiind dedicat Anului Familiei.

La festivalul Hai Haiduci BY VITA toată lumea își va putea găsi o distracție pe plac. Organizatorii au pregătit un program intens și captivant, cu competiții sportive și diverse activități de recreere.

Sâmbătă, 20 aprilie, va avea loc cursa de ciclism MTB pe o distanță de 30 km. La fel, în prima zi a festivalului vor fi organizate -  plimbări cu ATV-ul prin inima Codrilor, cursuri de escaladare, slackline pentru copii. De asemenea, în special pentru copii, la festival vor fi prezenți animatori, care îi vor distra pe micuți. 

În prima seară, participanții și oaspeții festivalului vor urmări un concert incendiar cu trupele DoReDos, Lume, Zdob și Zdub. Prima zi de festival se va încheia cu un show spectaculos cu focuri de artificii.

Duminică, 21 aprilie, se vor desfășura cursele de tip trail, participanții urmând să depășească una dintre distanțele selectate: 8 km, 19 km sau 30 km. Oaspeții festivalului vor putea vizita planetariul și târgul de artizanat sau merge la un picnic în aer liber. 

De asemeni, doritorii vor putea merge călare pe cai și ponei, participa la master-classuri de alpinism, dar și urmări sau chiar participa la lupte cavalerești. Festivalul se va încheia cu un concert festiv susținut de proiectul Sunstroke, Ionel Istrati și grupul Ethno Republic.

Vă reamintim că, pe parcursul celor două zile de festival Hai Haiduci VITA, toți cei interesați vor avea posibilitatea să-și petreacă noaptea pe teritoriul complexului etno-cultural “Vatra”. De aceea nu ratați șansa de a petrece primul camping din acest sezon în compania prietenilor și a rudelor. 

De asemenea, pe toată durata festivalului, 20 - 21 aprilie, pe teritoriul complexului va fi deschisă o zonă de vânzare, unde veți puteți cumpăra diverse suveniruri și multe alte lucruri utile.

Accesul pe teritoriul festivalului Hai Haiduci 2019 este liber. Iar pentru cei care doresc să vină la concertul de sărbătoare, va fi disponibil transport tur-retur. Pentru detalii, vedeți linkul de mai jos.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării