main logo
832

Guvernul se convoacă în ședință. Pe agendă sunt subiecte secrete

Cabinetul de miniștri se convoacă în câteva ore în ședință. Pe pagina oficială a Guvernului a fost publicată agenda pentru ziua de joi, 29 septembrie.

Guvernul se convoacă în ședință. Pe agendă sunt subiecte secreteFoto: știri.md

Pe ordinea de zi sunt 16 subiecte, iar ultimul este menționat ca fiind secret. Astfel de subiecte sunt discutate fără accesul jurnaliștilor sau al camerelor de luat vederi, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

La ședință urmează a fi discutate modificări ale Regulamentului cu privire la condițiile de stabilire, modul de calculare și de plată a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

Pe ordinea de zi figurează două proiecte ce țin de înființarea în satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni, a operei comemorative de război în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial și în satul Palanca, raionul Ștefan Vodă, a operei comemorative de război în memoria grănicerului Vieru Dumitru.

Un alt proiect important urmează să fie prezentat de reprezentanții Ministerului Sănătății, care prevede majorarea cheltuielilor cu 25,0% pentru alimentația pacienților din mai multe instituții medicale.

Totodată, va mai fi abordat și proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare, ce prevede includerea a 148 de tarife pentru servicii medicale noi și excluderea a 111 tarife pentru serviciile medico-sanitare, care sunt deja depășite, din Catalogul tarifelor unice pentru serviciile medico-sanitare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării