main logo
3811

Grigorciuc povestește cum s-a iscat cearta cu procurorul Șendrea

Pavel Grigorciuc din nou a sărit la bătaie. De data aceasta, la un procuror, pe care l-a văzut întâmplător în jurul Curții de Apel Chișinău.

Grigorciuc povestește cum s-a iscat cearta cu procurorul Șendrea

Activistul spune că în acest fel a încercat să-și întoarcă telefonul mobil, luat cu forța de către acuzator. Cel din urmă nu ne-a răspuns la apeluri pentru a comenta situația, însă potrivit „Unimedia”, el ar fi spitalizat, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

– Îți pare că chestia asta o să treacă așa ușor? -Hai, arată. Întoarce-mi telefonul.

Imaginile au fost postate de Pavel Grigorciuc pe pagina sa de Facebook. Acesta spune că l-a văzut pe procuror lângă Curtea de Apel și a vrut să discute cu el. Însă, procurorul, care a instrumentat dosarul grupului Petrenco, i-ar fi luat din mână telefonul cu care filma conversația. Grigorciuc ar fi nevoit să intervină.

Pavel Grigorciuc, Activist civic

El nu a vrut să-mi răspundă la întrebări și mi-a luat telefonul. Desigur, mi-am întors telefonul. Am fost nevoit să aplic forța ca să-l întorc.

Din imagini nu se vede dacă activistul l-a lovit pe omul legii, însă Grigorciuc susține că nu își amintește.

Pavel Grigorciuc, Activist civic

– A avut loc o altercație. –L-ați lovit? Cum s-a întâmplat? –Am fost copleșit de emoții atunci, totul s-a întâmplat foarte repede. Dar din câte țin minte, nu l-am lovit.

Activistul susține că împreună cu avocatul său va depune o plângere la poliție pe numele procurorului. Nicu Șendrea nu ne-a răspuns pentru un comentariu, însă portalul „Unimedia” a scris că acesta s-ar afla la spital.

Pavel Grigorciuc a fost reținut la sfârșitul lunii martie, după ce l-a bătut pe deputatul democrat Sergiu Sârbu. După ce a stat trei luni în izolator, a fost trecut în arest la domiciliu, iar ulterior – plasat sub control judiciar. El este cercetat pentru huliganism și riscă până la cinci ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării