main logo
588

Grigorciuc: Pîntea a interzis transmiterea coletelor

Activistul Pavel Grigorciuc, aflat sub arest preventiv, se plânge că autoritățile penitenciarului nr. 13 în care se află la moment, au interzis familiei și prietenilor să-i transmită colete.

Grigorciuc: Pîntea a interzis transmiterea coletelor

Despre asta Grigorciuc i-a declarat unui prieten de-al său în timpul unui apel telefonic, transmite Știri.md cu referire la Point.md.

„Astăzi, 4 iunie, șeful penitenciarului nr. 13, Igor Pîntea, a interzis transmiterea coletelor, argumentând prin faptul că la ședința de judecată am ignorat cerința polițiștilor de a nu interoga cu presa. Consider că este răzbunarea PDM (inclusiv a lui Sîrbu) care vrea să-și mențină puterea prin crearea condițiilor insuportabile pentru mine, dar eu nu mă las bătut și îndemn avocații să atace decizia administrației penitenciarului în instanță. 

Vreau să-i îndemn și pe deputații parlamentului să întreprindă o vizită în penitenciarul nr. 13 și să vadă cum administrația încalcă drepturile omului ale tuturor deținuților politici - Pavel Grigorciuc, Gheorghe Petic, Sergiu Cosovanu, Valeriu Cucu și alții. 

Dacă ei se consideră oponenții PDM, atunci îi invit să vină și să vadă tot ce se întâmplă aici”, a declarat Grigorciuc lui Alexandru Roșco, care ulterior a făcut mesajul activistului public.

Reamintim că Pavel Grigorciuc a fost reținut pe data de 21 martie după ce activistul l-a lovit pe Sergiu Sîrbu, deputat PDM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării