main logo
1083

Grigorciuc a rămas fără avocat. Acesta va figura ca martor în proces

Avocatul lui Pavel Grigorciuc, Eduard Rudenco, a fost înlăturat din proces, la cererea acuzării. Acesta va figura deja în calitate de martor. Decizia a fost luată la ședința de astăzi.

Grigorciuc a rămas fără avocat. Acesta va figura ca martor în proces

Grigorciuc este de părere că înlăturarea avocatului său este ilegală. „El nu poate fi martor pentru că el a fost deja în sala de judecată, a văzut materialele din dosar”, a spus activistul, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

La rândul său, procurorul spune că a solicitat ca Rudenco să fie audiat în calitate de martor, pentru că el a fost prezent când s-a produs incidentul dintre Pavel Grigorciuc și deputatul Sergiu Sîrbu.

Grigorciuc trebuie să-și caute un alt avocat, până la următoarea ședință de judecată.

Amintim că Grigorciuc se află în arest preventiv de aproape două luni, timp în care s-a plâns că este ținut în condiții degradante.

Acesta este suspectat că i-ar fi cauzat democratului Sergiu Sîrbu o comoție cerebrală în urma unei lovituri. Incidentul a avut loc pe 21 martie, după prima ședință a Parlamentului, la intrarea într-o cafenea din Grădina Publică Ștefan cel Mare. Grigorciuc a spus că nu i-a dat decât o palmă deputatului, după ce acesta l-a insultat.

Pavel Grigorciuc riscă să fie privat de libertate pe un termen de la 3 la 5 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării