main logo
17382

Grav accident lângă Băcioi: O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe traseul M3, Chișinău-Cimișlia, în apropiere de localitatea Băcioi, unde un bărbat a fost rănit, iar o femeie de 54 de ani a murit.

Grav accident lângă Băcioi: O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănitFoto: pulsmedia.md

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au stabilit preliminar că în accident au fost implicate două vehicule, un automobil de marca Daewoo Matiz, condus de un bărbat de 60 de ani, dar și un microbuz de marca Ford Transit, condus de un bărbat de 43 de ani, transmite Știri.md.

Șoferul mașinii de model Daewoo Matiz, care avea în calitate de pasager o femeie de 54 de ani, ar fi efectuat o manevră de întoarcere de pe acostament fără a se asigura și a fost lovit de autovehiculul de marca Ford, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, vehiculele au fost grav avariate, iar șoferul din mașina de marca Matiz și femeia de 54 de ani s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutor medical. Din nefericire, femeia a murit la spital.

Oamenii legii au pornit un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării