main logo
3122

Accident tragic la Soroca: Tânăra de 20 de ani a murit la spital

Un grav accident rutier soldat cu decesul unui motociclist s-a produs astăzi, în localitatea Vîsoca din raionul Soroca.

Accident tragic la Soroca: Tânăra de 20 de ani a murit la spitalFoto: politia.md

Update (18:51) Tânăra de 20 de ani, care se deplasa pe motocicletă în calitate de pasageră, din nefericire a murit la spital.

Pe cazul dat urmează a fi pornită o cauză penală în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și cine se face vinovat de comiterea accidentului.

Update (18:04) Potrivit IGP, în urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Soroca conducătorul microbuzului, care a părăsit locul accidentului, a fost localizat.

„Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, anunță poliția.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, ne-a spus că tragedia s-a produs în jurul orei 15:30.

"Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că, motocicleta fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani, locuitor al satului Vîsoca, având ca pasageră o tânără de 20 de ani din satul Crișcăuți raionul Dondușeni, în timp ce se deplasa pe traseul principal din localitate s-a tamponat frontal într-un microbuz Ford", a precizat Svetlana Talpă.

Potrivit poliției, în urma impactului conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Soroca în stare gravă.

După accident conducătorul microbuzului a părăsit locul accidentului. 

"Preventiv, polițiștii au stabilit că, la volan s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani din satul Vîsoca. Polițiștii investighează cazul și întreprind măsuri la stabilirea locului aflării șoferului", ne-a mai spus ofițerul de presă.

Pe cazul dat urmează a fi inițiat proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării