main logo
491

Grădina Zoologică e în plin sezon de primăvară

Cu ridicarea temperaturii în termometre zeci de copii de la mic la mare, împreună cu părinții lor, au ieșit din case pentru a saluta și admira animalele și păsările din Grădina Zoologică din Chișinău. Astfel, pe lângă distracții, înghețată și vată dulce, vizitatorii se pot bucura de soare și timp frumos.

Grădina Zoologică e în plin sezon de primăvarăGrădina Zoologică e în plin sezon de primăvară

Grădina Zoologică a fost deschisă la 9 mai 1978 și este unica în țara noastră. La moment în colecția Grădinii Zoologice sunt peste 1.000 de animale de diferite specii de pe toate continentele, chiar și din Antarctida. Aici veți avea posibilitatea să vedeți așa animale precum râsul, lama, guanaco, leul, tigrul, ursul, maimuța, și păsări precum fazanul auriu, bufnița polară, vulturul și multe altele, scrie realitatea.md.

Plimbându-vă pe aleea principală puteți admira un mic lac cu o insuliță în mijloc pe care plutesc grațioase lebede, rațe sălbatice și cocostîrci. Urmează volierele cu specii rare de păsări sălbatice răpitoare. Chiar vis-a-vis sunt volierele largi pentru animale copitate cum este țapul, lama, antilopa Nilgau, kenguru, zebra și altele. Cei mai mici vizitatori au posibilitate să se joace și să se distreze pe terenul special amenajat. În perioada caldă a anului excursia poate dura o zi întreagă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării