main logo
24752

Gonța analizează ideea de a pleca de la N4: Proprietarii sunt presați

Moderatorul emisiunii „Puterea a Patra”, Gheorghe Gonța, a declarat în cadrul unui interviu că analizează ideea de a pleca de la N4 pentru că proprietarii și directorii postului TV la care activează ar fi presați de anumite persoane.

Gonța analizează ideea de a pleca de la N4: Proprietarii sunt presațiColaj: Știri.md

În cadrul podcastului Bandstage, jurnalistul a spus că proprietarii și directorii N4 rezistă deocamdată presiunilor, însă nu știe cât timp vor face acest lucru și anume din respectul pe care îl are față de ei, Gheorghe Gonța analizează ideea de a pleca de la N4, transmite Știri.md.

„De vreo câteva luni încoace, foarte profund analizez ideea de a pleca de la N4, benevol de a scrie cerere și a pleca pur și simplu. Eu am un respect foarte deosebit față de proprietarii canalului și față de directorii canalului, dar eu intuiesc, simt și ceva chiar cunosc că ei au niște presiuni puternice din afară. Deocamdată ei rezistă, dar nu știu cât timp și anume din acest respect pe care îl am față de ei, eu analizez ideea de a pleca de la N4. Divorț civilizat, fără ceartă, fără postări în care să scriu „Jos cenzura, jos N4”. Nu, eu le vreau lor binele și mă tem că, din cauza prezenței mele la N4, intuiția și ceea ce cunosc eu îmi spune că ei au anumite presiuni și probleme. Eu cred că dacă am să decid să plec o să le fac o favoare”, a spus Gheorghe Gonța.

Jurnalistul a menționat că dacă va pleca de la N4, atunci el nu va mai avea rețineri față de declarațiile pe care le face în adresa unor persoane și va deveni un „bispridelșic” în mass-media din R. Moldova.

„Dacă eu plec de la N4, eu pur și simplu în mass-media o să devin bispridelșic. Eu dacă la interviuri foarte subtil, atent și educat bat în unele persoane, imaginați-vă ce o să fac atunci când nu o să fiu la N4, când o să am platformele mele independente față de PAS, față de Consiliul Audiovizualului, de Patriot și de alte lucruri de genul ăsta, imaginați-vă ce voi face eu atunci. Deci nu știu cine ar avea de câștigat în urma plecării mele de la N4”, a conchis Gheorghe Gonța.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării