main logo
3462

Gluma se îngroașă. Un copil a furat bani de la părinți ca să-i doneze lui Ilie Bivol

Casa incendiată a videobloggerului Ilie Bivol a adus nenorociri nu doar în familia acestuia.

Un copil a furat bani de la părinți ca să-i doneze lui Ilie BivolUn copil a furat bani de la părinți ca să-i doneze lui Ilie Bivol

Printre victime se află și alte persoane, în special merge vorba despre părinții celor care urmăresc canalul Ilie’s Vlogs, scrie telegraph.md.

Una dintre mame a postat un mesaj prin care roagă foarte mult internauții să nu mai promoveze știrea cu incendiul din casa renumitului vlogger. Aceasta se plânge că în urma incendiului, copilul ei a început să fure bani din casă pentru a-și ajuta idolul să-și reconstruiască adăpostul.

„Copilul meu a furat bani de mai multe ori pentru a-l ajuta pe Ilie. Vă rog mult să nu mai distribuiți această știre pentru că faceți probleme familiilor. El și-a construit casa din banii noștri, copii noștri îi trimiteau banii munciți de noi, părinții. Acesta amăgește tineretul după cum îi convine lui. Și așa nu avem ce mânca, încă să îi mai trimitem bani și lui?” a scris femeia în mesajul disperat ce a fost postat anonim pe un grup pe Facebook.

Amintim că în ziua de Crăciun pe stil vechi, vloggerul Ilie Bivol a anunțat într-un video că i-a ars casa. Împreună cu familia sa, aceștia au cerut de la fani suport financiar în valoare de 20 de mii de euro pentru a-și restabili locuința arsă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării