main logo
1191

Glodiator Mud Race: Cursa plină de noroi, premieră în R. Moldova

Pentru prima dată în Republica Moldova, organizația sportivă Sporter va desfășura o cursă de alergare cu obstacole prin noroi.

„Glodiator Mud Race” este un eveniment inedit destinat sportivilor amatori și profesioniști, care se va desfășura în data de 5 august, pe traseul moto „Schinoasa”.

Glodiator (din română - glod „noroi") este un eveniment pentru adevărați gladiatori, care sunt gata să lupte cu noroi de tot felul, începând de la glod, până la „gânduri murdare”. Participanții vor primi o mare de energie pozitivă, adrenalină și emoții extreme!

Cursele de alergare cu obstacole sunt considerate cele mai dificile și periculoase din lume. Pentru a primi titlul de Glodiator, participanții vor trebui să depășească noroiul, șanțurile adânci și sârma ghimpată. Doar cei care sunt gata să dea cu fața în glod vor putea ajunge la linia de finiș și vor primi medalia bine-meritată.

La competiție este posibilă atât participarea individuală, cât și în echipe de patru persoane. 

„Glodiator Mud Race" este un campionat deschis în care pot participa cetățeni moldoveni și vizitatorii din țările străine. 

Înregistrarea la cursa de alergare cu obstacole, desfășurată pe un traseu de 5 km, este deschisă și poate fi completată pe site-ul glodiator.md

Organizatorii „Glodiator Mud Race" sunt organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării