main logo
1913

Gîlca: PAS ne-a organizat parada LGBT de ziua noastră profesională

Șeful Direcției generale asistență medicală și socială din Capitală, Boris Gîlca, a criticat marșul LGBT care s-a desfășurat de Ziua profesională a lucrătorilor medicali.

Gîlca: PAS ne-a organizat parada LGBT de ziua noastră profesionalăColaj: știri.md

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Gîlca a criticat guvernarea pentru decizia de a permite organizarea evenimentului în ziua în care medicii își sărbătoresc ziua profesională, transmite Știri.md.

”Noi, în comunitatea medicală, “apreciem” și vom ține minte că guvernarea PAS (Guvernul, Parlamentul, Președinția) ne-a organizat parada LGBT de ziua noastră profesională - de Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului…

Regretăm chiar cu toții, chiar dacă nu vom recunoaște public și nu vom da like-uri, căci “așa sunt timpurile”…

Vom ține minte că nici doamna ministru Ala Nemerenco nu a intervenit ca sărbătoarea noastră profesională să fie cu adevărat memorabilă: să nu ne facă complici la lucruri pe care nu le dorim pentru copiii noștri, lucruri de care ne este rușine în fața părinților și buneilor noștri… 

Apropo, ai voștri părinți și bunei v-au lăudat pentru asta? Vrem să știm din curiozitate. I-ați privit în ochi? Nu v-a stat rușine? 

Comunitatea medicală este și rămâne pe deplin dedicată valorilor europene și integrării Republicii Moldova în UE. Dar cu valori cu adevărat importante pentru societate”, a declarat acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării