main logo
1120

Ghinionul a 3 moldoveni care intenționau să muncească în Germania

Trei moldoveni care doreau să muncească peste hotare au plecat spre Germania, însă nu au mai ajuns. Traseul celor 3 moldoveni a fost dat peste cap chiar la frontiera română.

Ghinionul a 3 moldoveni care intenționau să muncească în Germania

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, moldovenii s-au prezentat pentru a intra în România. Ei erau pasageri în mijloace de transport diferite, cu destinația Germania, transmite Știri.md.

În baza analizei de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor trei bărbaţi. Astfel, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, asupra persoanelor respective  câte un buletin de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care erau imprimate propriile fotografii.

Oamenii legii au stabilit că documentele în cauză sunt false.

Cu privire la cele constatate, persoanele în cauză au declarat că au procurat documentele pe rețeaua de Internet, plătind sume cuprinse între 100 , respectiv 200 de euro și că urmau să folosească documentele în Germania, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Cei trei moldoveni au vârste cuprinse între 31 și 51 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării