main logo
4369

Ghinion pentru un hoţ din Capitală: A rămas blocat în dulap

Ar putea primi titlu de cel mai ghinionist hoţ al anului. Vorbim despre un tânăr care s-a pornit la furat, doar că, într-un final, a rămas blocat în încăpere.

Blocat în dulap. Ghinion pentru un hoţ din CapitalăGhinion pentru un hoţ din Capitală: A rămas blocat în dulap

Bizarul incident a avut loc într-o farmacie din sectorul Botanica al Capitalei. 

Primii care au aflat despre spargere au fost agenţii unei firme de pază particulară, deoarece s-a declanşat sistemul de alarmă. Ajunşi, imediat, la faţa locului, aceştia au observat doar un geam care lipsea. Ei au crezut că suspectul a reuşit să scape, numai că, în scurt timp, a început să cadă marfa de pe nişte rafturi. Când au intrat în interiorul farmaciei, aveau să descopere că bănuitul a rămas blocat între un perete şi dulap.

Ulterior, la locul cu pricina au ajuns şi poliţiştii de la Batalionul de Patrulare şi Reacţionare Operativă. Astfel, reţinerea tipului s-a transformat într-o misiune de salvare. Tânărul era inconştient, iar pentru a-l scoate era nevoie de a demonta dulapul.

Tipul a avut şi un prim comentariu, atunci când a fost eliberat. A declarat că ar fi fost băgat acolo de nişte persoane, scrie Canal3.

Odată eliberat de agenţii firmei de pază, individul a fost predat poliţiştilor. În scurt timp, însă, acesta nu a mai scos nici un cuvânt.

Pe lângă faptul că a fost prins, practic, în flagrant, acţiunile sale au fost observate şi de către un martor.

Cazul este investigat de către oamenii legii de la Botanica. Aceştia urmează să afle dacă versiunea suspectului, precum că, ar fi fost băgat cu forţa de cineva, este sau nu adevărată. Cel mai probabil, vor fi colectate amprentele şi dacă se vor dovedi a fi doar ale lui, atunci, tânărul riscă dosar penal pentru tentativă de furt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării