main logo
704

Gheorghe Petic, huiduit la Orhei de simpatizanții lui Ilan Șor

Fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, învinuit de viol, a fost huiduit astăzi la Orhei. Zeci de simpatizanți de-ai lui Ilan Șor s-au adunat în fața Judecătoriei Orhei și au scandat împotriva lui.

Gheorghe Petic, huiduit la Orhei de simpatizanții lui Șor

Apărare i-au luat, în schimb, susținătorii săi, care au manifestat în fața primăriei din oraș, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Astăzi, avocații lui Petic au cerut recuzarea procurorului și a judecătorului, solicitările, însă, au fost respinse.

Gheorghe Petic a venit astăzi la judecătorie cu o foaie agățată la piept, pe care scria un mesaj împotriva lui Vlad Plahotniuc. Acesta s-a plâns: „ torturează nu-mi dau de mâncare”.

Echipați cu pancarte și megafoane în mâini, mai mulți simpatizanți ai primarului de Orhei au scandat în fața Judecătoriei: „Petic la Pușcărie! În Orhei nu este loc pentru violator!”.

Pe de altă parte, susținătorii lui Petic au mers la Primăria din Orhei, unde au manifestat: „Șor la Pușcărie!”.

La ședința de judecată de astăzi, avocatul lui Gheorghe Petic a cerut recuzarea procurorului de caz, dar și a judecătorului

Solicitările, însă, au fost respinse. 

La următoarea ședință va fi examinată solicitarea de înlocuire a arestului preventiv în izolator cu arest la domiciliu.

Gheorghe Petic a fost reținut în luna octombrie, după ce o femeie din Ungheni a sunat la poliție și s-a plâns acesta ar fi violat-o. 

Fostul polițist de frontieră susține, însă, dosarul i-a fost fabricat, după ce anterior el a scos la iveală mai multe nereguli la frontiera moldo-română în care ar fi implicați funcționari de rang înalt din poliție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării