main logo
530

Gheorghe Petic a fost transferat, din nou, într-un alt penitenciar

Gheorghe Petic, acuzat într-un dosar de viol, urmează a fi transferat din penitenciarul de la Rezina în penitenciarul nr. 1 din Taraclia.

Gheorghe Petic a fost transferat, din nou, într-un alt penitenciarGheorghe Petic a fost transferat, din nou, într-un alt penitenciar

Pe lângă actualele învinuiri, fostului polițist de frontieră i se mai aduc noi acuzații care le-ar fi comis cu 15 ani în urmă, când Petic activa în raionul Taraclia la un pichet de grăniceri.

Desprea aceasta a anuțat Gheorghe Petic, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Până la moment am fost ținut în 9 izolatoare. Iată că Plahotniuc nu s-a săturat de tot acest circ și au hotârât să mai joace un teatru pentru a mă transfera din penitenciarul de la Rezina, în penitenciarul din Taraclia, precum că cu 15 ani în urmă aș fi comis o infracțiune pe când activam în r-nul Taraclia la un pichet de graniceri. Nu stă problema de transferul meu la Taraclia pe cât de dorința lui Plahotniuc de a mă îngenunchia din punct de vedere moral cât și a mă distruge fizic”, a spus Petic.

Amintim că la data de 16 ianuarie avocații lui Gheorghe Petic, Angela Istrati și Andrian Cojocaru, au declarat că investigarea cauzei penale a acestuia se desfășoară cu numeroase încălcări. În cadrul unei conferințe de presă aceștia au menționat că starea de sănătate a lui Petic este foarte gravă, iar instanța de judecată refuză să-i ofere ajutorul necesar.

De menționat că la data de 15 octombrie a avut loc prima ședință de judecată în cazul lui Gheorghe Petic, acuzat de viol. Astfel, instanța de judecată a decis plasarea lui în arest preventiv pentru 20 de zile, la izolatorul din Bălți.

Gheorghe Petic a fost reținut la 12 octombrie 2018. Pe numele lui a fost pornită o cauză penală pentru viol.

Oamenii legii au publicat înregistrarea de la 112 a apelului femeii care ar fi fost violată.

Gherghe Petic este și fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi fost protejate de înalți funcționari.

În iulie curent, acestuia i-a fost spartă pagina de Facebook și e-mailul personal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării