main logo
492

Gheorghe Cavcaliuc trage linia: Iată rezultatele de până acum a proiectului Bunici Grijulii

Șeful-adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, trage linia și prezintă rezultatele de până acum a proiectului Bunici Grijuli.

Gheorghe Cavcaliuc: Care sunt rezultatele proiectului Bunici Grijulii

Obiectivele primordiale propuse la lansarea proiectului fără precedent în Republica Moldova au fost sporirea siguranței copiilor când se alfă în drum spre școala sau spre casă și implicarea generației de aur din țara noastră în viața socială, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md.

„Aceste obiective au fost realizate cu succes prin implicarea a 1.682 de Bunici Grijulii care ajută copiii să traverseze zilnic strada în siguranță”, a spus Cavcaliuc.

Pe parcursul unei săptămâni, bunicii grijulii au organizat:
– 36 ședințe comune cu angajații poliției pentru identificarea și soluționarea problemelor;
– 20 instruiri
– 756 intervenții a membrilor proiectului ,,Bunicii Grijulii” la prevenirea incidentelor/accidentelor (la treceri pietonale, zone de agrement, etc.) cu implicarea copiilor;
– 33 măsuri publice cu implicarea voluntarilor programului
– 63 de activități informative în cadrul instituțiilor de învățământ.

Proiectul ”Bunicii Grijulii” acordă posibilitatea persoanelor de vîrsta a treia de a beneficia de mai multă comunicare și de a-și împărtăși tinerei generații înțelepciunea și experiența lor de viață.

Doritorii care vor să facă parte din echipa „Bunicii Grijulii” pot contacta numerele de telefoane: 060 266 686 sau 060 232 828.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării