705
0
Gheorghe Cavcaliuc, luat la întrebări de zeci de gemeni din țară
705
0

Zeci de gemeni din țară, împreună cu mămicile lor, au vizitat Inspectoratul General al Poliției pentru a susține campania ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor”.

În cadrul IGP, mămicile din Asociația mămicilor cu copilași gemeni s-au întâlnit cu șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, transmite Știri.md.

„Sunt părinte și am 2 copii, vârstele lor fiind diferite, dar ceea ce m-a făcut să rămân perplex este motivația și puterea imensă a acestor doamne, care au parte de o adevărată provocare a vieții: mămici de copilași gemeni. Au pășit cu mare drag pragul Inspectoratului General al Poliției pentru a susține Campania „O jucărie pentru zâmbetul copiilor” și au făcut poze cu ursulețul pentru a fi solidari copiilor aflați în dificultate. Am relatat cu drag despre cum a fost adus în Republica Moldova acest proiect, cine sunt oamenii cu suflet mare care au susținut și susțin în continuare acest proiect minunat, iar lucru pe care l-am înțeles încă odată și astăzi de la doamna Aurelia Zlotea, președintele Asociației de mămici cu copilași gemeni, care a reușit să mobilizeze atât de frumos mămicile și copiii pentru o cauză nobilă, este cât de importantă este această campanie pentru părinți", a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Colonelul a mărturisit că copiii veniți în vizită la IGP i-au încărcat bateriile pe o perioadă lungă.

„Discursul meu a fost unul provocator, deoarece micuții m-au invadat cu întrebări, precum și am citit pe fața părinților grija față de ei, implicarea în educația unei generații puternice și ghidarea acestor copilași de astăzi – oamenii maturi de mâine. Iar pentru că ”am fost cuminte” pe parcursul sesiunii de informare, copilașii mi-au dăruit și desene reprezentative instituției, unde erau desenați polițiști. Acești copii mi-au încărcat bateriile cu cele mai frumoase senzații și sunt sigur că părinții acestor copilași, precum și părinții din întreaga societate, se mândresc de ceea ce oferă tinerei generații, odată ce pășesc pragul instituției pentru a se informa direct de la prima sursă", a mai scris Cavcaliuc.

Citește și
article image
Două mașini s-au ciocnit în fața IGP. Reacția polițiștilor
0
376
article image
Năstase: Se zvonește că Cavcaliuc e angajat la Ministerul...
8
13319
article image
Usatîi, despre ex-șeful IGP: Cavcaliuc deja e consilierul...
0
1405
article image
Asigurarea securității lui Șoigu. Sandu: Anchetă de...
2
1006