main logo
2341

Gheorghe Cavcaliuc cere sfaturi privind denumirea partidului său

Ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, cere sfaturi de la societate privind viitorul său partid politic.

Gheorghe Cavcaliuc cere sfaturi privind denumirea partidului său

"Vă rog să îmi scrieți care ar fi cea mai potrivită denumire pentru un nou partid politic în Republica Moldova, care ar fi cuvintele cheie cu care ne-am identifica, care va reprezenta și va insufla încredere pentru fiecare cetățean al țării noastre?

Denumirea să sune în așa fel încât, pronunțând să se regăsească fiecare din voi și să fie încrezător ca, susținând și promovând, acest partid își promovează viitorul său, al familiei, al țării și al urmașilor urmașilor noștri!

Sunt profund impresionat de multitudinea de mesaje de susținere primite din partea voastră, în special de încurajare de a-mi urma obiectivul propus - cel de a mă lansa pe arena politică.

Acest pas nu a fost deloc ușor pentru mine, să renunț la cei peste 19 ani de activitate în cadrul Poliției Naționale și am considerat că trebuie să mă destăinui vouă, cei care mereu mi-ați oferit un punct de vedere și un îndemn față de inițiativele lansate.

Vă mulțumesc mult fiecăruia în parte, pentru că v-ați expus opinia asupra sondajului demarat de mine, dacă să încep crearea unui partid de la zero sau să accept una dintre ofertele pe care le-am primit. Vă confirm că, marea parte dintre răspunsurile primite sunt PRO inițierii unui nou partid.

Vă asigur că, părerea voastră contează foarte mult pentru mine, deoarece îmi doresc ca acest nou proiect să aducă prosperarea țării noastre, dar în mod special a fiecăruia dintre voi și cine dacă nu voi cunoaște-ți cel mai bine care sunt necesitățile și așteptările de la clasa politică.

Implică-te, îndeamnă-ți și prietenii, rudele, vecinii, colegii, chiar și cunoscuții, să lase un mesaj cu o denumire. Construim viitorul împreună pentru Republica Moldova", a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării