main logo
1060

Gheorghe Balan încă nu a decis dacă va reveni în funcția de judecător

Actualul șef interimar al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, care a fost demis anterior din funcția de judecător la solicitarea Colegiului Disciplinar, nu a decis deocamdată dacă va reveni în sistemul judecătoresc, odată ce Consiliul Superior al Magistraturii a anulat hotărârea prin care a fost sancționat cu demisia.

Gheorghe Balan încă nu a decis dacă va reveni în funcția de judecătorFoto: tv8.md

Contactat de TV8, Gheorghe Balan a spus că nu este de acord nici cu decizia de astăzi a CSM-ului, pentru că i-a fost aplicată o altă sancțiune -mustrare și intenționează să o atace la Curtea de Apel Chișinău, transmite Știri.md

Întrebat dacă va reveni în sistemul judecătoresc, Balan a declarat: „Trebuie să decid asta în decurs de 30 de zile de când va fi anulat decretul președintelui. O să discut și cu ministrul de Interne și cu membrii familiei mele, care suferă cu mine de 15 luni de când am fost demis. Acum este prea devreme să-mi exprim părerea”.

Precizăm că Gheorghe Balan a fost numit de Andrei Năstase șef interimar la Inspectoratul General al Poliției și va deține această funcție până va fi desfășurat concursul anunțat de Ministerul Afacerilor Interne pentru ocuparea fotoliului de conducător al IGP.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării