main logo
663

Gheizer pe Albișoara: Un șuvoi de apă s-a ridicat la câțiva metri înălțime

Din cazul unei avarieri a sistemului de apeduct, pe strada Albișoara s-a format un „gheizer”. Apa s-a ridicat la câțiva metri înălțime, iar drumul a fost inundat.

Un șuvoi de apă s-a ridicat la câțiva metri înălțime pe o stradă

Internauții care au trecut pe la fața locului au plasat pe rețelele de socializare imagini cu șuvoiul imens. Din video observăm că vizibilitatea a fost redusă enorm pe o porțiune de drum, transmite Știri.md cu referire la Zugo.

Moldovenii nu au ezitat să glumească pe seama cazului, declarând că nu trebuie să își caute o spălătorie auto. Alți comentatori au scris că astfel autoritățile udă florile, iar unii sunt confuzi și se întreabă dacă a plouat de fapt, sau au ajuns picături din șuvoi și în alte regiuni din oraș.

Zugo a încercat să contacteze Serviciul de Presă „Apă Canal Chișinău” pentru a afla detalii despre avariere, dar reprezentanții companiei nu ne-au răspuns la telefon. 

Potrivit siteului întreprinderii, în mai multe blocuri de pe strada Albișoara a fost sistată livrarea apei potabile de la 15:45, iar reconectarea se preconizează la 18:00.

Sursa Video: fb.com/КарманМагарыч

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării