main logo
9761

Geta Burlacu, îndrăgostită din nou după două divorţuri: E sincer și are grijă

Cunoscuta intepretă din Republica Moldova; Geta Burlacu, a mărturisit că după cele două divorțuri din nou este îndrăgostită.

Geta Burlacu, îndrăgostită din nou după divorţuri: E sincer și are grijăFoto: perfecte.md

Întrebată dacă este îndrăgostită, în cadrul unui interviu pentru Telemagazin, artista a mărturisit că se află într-o nouă relație, transmite Știri.md.

"E sincer, vesel și cel care are grijă. Lăsăm o paravană de taină. Bărbatul care aude aceste cuvinte el știe despre cine este vorba și se bucură că este anume el", a mărturisit artista.

Totodată, Geta Burlacu a vorbit și despre cele două divorțuri. 

"Eu am trecut prin două separări. Fiecare din ele a fost dureroasă pentru mine. Cu fiecare dintre soții mei am trăit 10 ani. Sunt cu foștii mei într-o reacție ok. Niciodată nu trebuie să ne fie frică când totul se prăbușește în jurul nostru.

Eu cred că dragostea necondiționată, respectul, încrederea și răbdarea reprezintă secretul unei căsnicii fericite", a declarat Geta Burlacu.

Geta Burlacu este o cântăreață din Republica Moldova care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cântecul „A Century of Love”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării