main logo
3628

Galușca, întrevedere cu șeful Diviziei de Operațiuni pe Teren a ONU

Șeful Poliției de Frontieră, Ruslan Galușca, a avut o întrevedere pe data de 22 aprilie curent cu Leonardo Cunha, șeful Diviziei de Operațiuni pe Teren a Departamentului ONU pentru Siguranță și Securitate (UNDSS), la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Galușca, întrevedere cu șeful Diviziei de Operațiuni pe Teren a ONUFoto: Border.gov.md

Potrivit Poliției de Frontieră, pe agenda discuțiilor s-au regăsit subiecte de interes comun, care au scopul de a consolida comunicarea și consolidarea între părți, transmite Știri.md.

De asemenea, în cadrul ședinței a fost discutată posibilitatea realizării unui schimb de experiență pe domeniul de analiză a riscului, în vederea perfecționării instruirii polițiștilor de frontieră, asigurării unei pregătiri eficiente în exercitarea calitativă a activităților funcționale.

În cadrul acestei vizitei, Leonardo Gomez Dokounes, șeful Departamentului de Securitate al UNDSS responsabil pentru Europa și SUA, are planificată o deplasare de lucru la punctul comun de trecere a frontierei Palanca.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră își exprimă în acest sens aprecierea pentru colaborarea cu UNDSS și angajamentul față de securitatea și siguranța delegațiilor ONU și a altor organizații internaționale.

Foto: Border.gov.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării