main logo
808

Gala Bărbăției: 120 de persoane au fost premiate de IGSU

120 de persoane au fost premiate la „Gala Bărbăției” organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Gala Bărbăției: 120 de persoane au fost premiate de IGSU120 de persoane, premiate la Gala Bărbăției organizată de IGSU

La eveniment au participat conducerea IGSU, angajații Inspectoratului, reprezentanți ai misiunilor diplomatice în R. Moldova, ai instituțiilor și organizațiilor care au susținut salvatorii și pompierii în misiunile de salvare, angajați ai Inspectoratului General al Poliției, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Inspectoratului General de Carabinieri, Serviciului Vamal, Forțelor Armate, transmite Știri.md.

La „Gala Bărbăției” au fost desemnați cei mai buni în domeniul intervențiilor la incendii, deblocare și descarcerare, protectori împotriva gazelor și fumului, operatori de despecerat, chinologi, dar și cei mai desăvârșiți specialiști în domeniul protecției civile. Tot aici, au fost decernați cu diplome și titluri de onoare cei mai siguri și fideli parteneri IGSU.

Tot la Gală au fost premiaţi şi cei mai siguri și fideli parteneri IGSU. Unii angajați au fost decorați cu Crucea „Pentru Merit”, clasele I și II. De asemenea, conducerea IGSU a oferit grade speciale angajaților, dar și Medalii pentru Vitejie în Situații Excepționale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării