main logo
1010

Furt de 80.000 de lei la Sângera: Printre suspecți, doi minori

Un bărbat de 31 de ani, locuitor al Capitalei, și doi minori cu vârstele de 15 ani, din comunele Grătiești și Băcioi, au fost reținuți pentru pătrunderea într-o locuință aflată în construcție din comuna Sângera, de unde au sustras mai multe bunuri materiale.

Furt de 80.000 de lei la Sângera: Printre suspecți, doi minori

În cadrul acțiunilor speciale de investigații și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că bănuiții ar fi pătruns în cel puțin două locuințe și trei automobile, prin metoda forțării lacătului de la ușă și deteriorarea geamurilor. Astfel cauzând un prejudiciu proprietarilor în valoare de circa 80.000 de lei. Respectiv poliţiştii au depistat lucrurile furate, care urmează a fi returnate proprietarilor, transmite Știri.md.

În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 32.000 lei la 67.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Bănuiţii sunt cercetaţi penal în stare de libertate. 

De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei. În acest context Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării