main logo
1024

Furculiță, despre protestul agricultorilor: Sunt rugați să participe de Slusari

Președintele PSRM, Corneliu Furculiță, consideră că agricultorii care protestează în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) sunt aduși de deputatul PPDA, Alexandru Slusari.

Furculiță, despre protestul din PMAN: Rugați să participe de SlusariColaj: știri.md

Furculiță a declarat în cadrul unui interviu oferit pentru Europa Liberă că sunt ''informații certe că ei sunt convocați, adunați, rugați să participe de către dl Slusari'', transmite Știri.md.

Cu atât mai mult, Furculiță este de părerea că agricultorii care protestează nu sunt în drept să ceară mai mult ajutor.

''Eu aș vrea foarte clar să fie înțeles de societatea noastră cine se află acolo, în piață. Ar fi bine ca protestatarii să-și expună care gospodării agricole, cine sunt cei care protestează. Fiindcă un număr de tractoare, mașini agricole, care sunt cumpărate din subvențiile de la stat, și noi cunoaștem care actor politic a avut cel mai mult de beneficiat, fiindcă dl Slusari a fost în proiecte în care se dădeau aceste indemnizații. 

Evident că există nu doar suspiciuni, dar și informații certe că ei sunt convocați, adunați, rugați să participe de către dl Slusari și eu cred că el puțin utilizează acest factor în detrimentul, inclusiv, și a agricultorilor. N-am văzut dacă astăzi a avut loc acel protest declarat anterior. 

Probabil că așa și stau parcate acolo tractoarele, care sunt, în principiu, cumpărate din subvențiile de la stat. Și nu cred că agricultorii sunt în drept, în această perioadă de pandemie, să solicite mai mult ajutor decât alte sectoare ale economiei naționale”, a declarat socialistul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării