main logo
1758

Funcționarii Serviciului Vamal, campioni la Turneul de minifotbal

În cadrul turneului de minifotbal dedicat aniversării a XXXIII-a de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, echipa Serviciului Vamal a demonstrat, din nou, că profesionalismul și dedicația nu se limitează doar la îndeplinirea misiunilor de serviciu, ci se extind și în domeniul sportiv.

Funcționarii Serviciului Vamal, campioni la Turneul de minifotbalFoto: Serviciul Vamal al Republicii Moldova

Cu un spirit de competiție deosebit și o performanță remarcabilă, echipa Serviciului Vamal a reușit să se claseze pe primul loc, înregistrând un rezultat demn de mândrie pentru autoritatea vamală, transmite Știri.md.

Turneul a avut ca scop principal promovarea sportului ca un mijloc esențial pentru fortificarea sănătății, dezvoltarea calităților fizice și morale ale angajaților, dar și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare între reprezentanții instituțiilor de stat.

„Evenimentul a subliniat importanța unui stil de viață activ și sănătos, având ca obiectiv coeziunea socială și menținerea unui climat favorabil în mediul de lucru”, comunică oamenii legii.

Amintim că Serviciul Vamal, și în anii anteriori, a demonstrat constant un angajament puternic față de sport, obținând locuri de frunte în cadrul competițiilor sportive municipale și republicane.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării