16 septembrie, 14:21
8 558
4
Funcția la care a revenit Furtună după ce a demisionat de la șefia ANSP
16 septembrie, 14:21
8 558
4

Nicolae Furtună va continua să activeze în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), doar că într-o altă funcție, după ce a demisionat de la șefia instituției.

Foto: cotidianul.md

Contactat de Cotidianul.md, Nicolae Furtună a spus că în prezent se află în concediu și refuză să răspundă la întrebări, transmite Știri.md

„Sunt în concediul la care am dreptul. Vă rog, fără întrebări, dați-mi voie să mă odihnesc. Am și eu dreptul la concediu. Nu mă provocați cu diferite întrebări”, a declarat Furtună.

Furtună susține că rămâne, totuși, să activeze în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP).

„Eu am demisionat din funcția de director, dar sunt în concediu, pentru că am dreptul la concediu. Rămân doctor simplu în instituție”, a spus Nicolae Furtună.

La data de 8 septembrie, Nicolae Furtună a demisionat din funcția de director al ANSP, în urma unor declarații scandaloase cu privire la persoanele răpuse de COVID-19.

„Nu vreau să fiu judecat şi să nu par cinic, dar în toată lumea COVID-ul a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur. Oameni care se chinuiau, în stadii terminale de cancer, în stadii avansate de diabet zaharat, cu patologii cardiovasculare. Acest lucru s-a întâmplat şi în Italia, şi în Franţa, din nefericire, şi în Republica Moldova”, a spus Nicolae Furtună.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter