main logo
14799

Fratele moldovencei lovite mortal în Cipru: A lăsat o fetiţă orfană

Fratele moldovencei lovită mortal de o mașină în Cipru spune că sora lui a lăsat în urma un auraș de fetiță.

Fratele moldovencei lovite mortal în Cipru: A lăsat o fetiţă orfană

Potrivit fratelui, fetița ei mereu întreabă: De ce nu sună mama? Fratele tinerei pe nume Mariana T., originară din Republica Moldova a venit cu un apel pe una din platformele de donații prin care cere ajutor, transmite Știri.md.

„Pentru că viața nu este mereu așa cum o dorim... Ajungem în unele clipe în care ne pierdem părinții, surorile, frații… Este și cazul familiei noastre, pentru că săptămâna trecută ne-am pierdut sora - o floare care abia a înflorit, care mai avea mult de trăit, dar o secundă, un minut i-a spulberat viața.

Nu mă vă mai întreba: Ce mai faci? Ce face mama? Tatăl care a decedat cu doi ani în urma cred că prea mult a iubit-o de a luat-o așa repede la el. Sora mea a decedat în Cipru, unde a fost lovită mortal de o mașină. A lăsat în urma un auraș de fetiță, care mereu întreabă de ce nu sună mama? De ce nu o mai văd pe mama?

Vin cu un apel către toți oamenii cu inimă mare, care pot să ne acorde ajutor pentru înmormântarea Marianei. Mama nu lucrează, iar banii pe care îi adunăm ne ajung să trăim de azi pe mâine. Vă rog din inimă și suflet, ajutați-ne să înmormântam sora”, este mesajul fratelui Marianei T.

Corpul neînsuflețit al tinerei va ajunge în țară vineri.

Amintim că, tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Republica Moldova, a decedat în Cipru, după ce a fost lovită mortal de un automobil.

Potrivit poliției, tânăra se deplasa cu bicicleta în seara de 14 iulie curent, când a fost lovită violent de un autoturism. 

Din cauza multiplelor leziuni, aceasta a decedat.

Poliția din Cipru investighează cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării