main logo
1023

Franța: Vinurile moldovenești fără alcool au obținut cinci medalii de aur

Vinurile moldovenești sunt cunoscute în întreaga lume și au câștigat în repetate rânduri cele mai înalte premii la concursurile internaționale de degustare.

Vinurile moldovenești fără alcool au obținut cinci medalii de aurFoto: agrobiznes/Imagine simbol

Dar pentru prima dată, cinci medalii de aur la concursul de degustare din Franța au fost câștigate de vinurile moldovenești fără alcool, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Citat de la reprezentantul GILBERT&GAILLARD, Philippe Ricros: „Am plăcerea să vă informez că vinurile fără alcool „Casa Petru” au fost degustate și premiate cu medalii de aur. Felicitări! Acestea sunt rezultate cu adevărat remarcabile!”

Vinurile fără alcool ale MC „Casa Petru Alcohol Free Wine” sunt produse de compania Denovie Group. Potrivit unui reprezentant al companiei, la concurs au fost trimise vinuri nealcoolice și vinuri spumante nealcoolice.


De asemenea, compania Denovie Group a fost prima pe teritoriul CSI care a început producția vinurilor fără alcool. Vinurile „Casa Petru Alcohol Free Wine” sunt exportate în Polonia, Belarus, Rusia, SUA, Kazahstan, Japonia și alte țări.


Puteți achiziționa produsele Grupului Denovie în rețelele Alcomarket, Linella, Fidesco, №1, Kaufland, Wine Time, Ocean Fish, Dulcinella.

La benzinăriile „Bemol”, „VENTO”, „Lukoil”

Le puteți comanda și online: commenzi.md

Adresa magazinului specializat Denovie Group, unde găsești o gamă largă de produse alcoolice și non-alcoolice la prețuri foarte atractive: Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 123A

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării