main logo
10410

Fragmente de dronă, depistate la Vulcănești: Accesul în regiune, restricționat

Poliția de Frontieră informează că astăzi, 11 februarie, în zona frontierei moldo-ucrainene, în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești, au fost depistate fragmente de dronă de tip „Shahed".

Fragmente de dronă, găsite la Vulcănești: Accesul în zonă, restricționatFoto: border.gov.md

Prin urmare, informațiile au fost comunicate autorităților de competență, iar în regiunea căderii rămășițelor de dronă a fost restricționat accesul, transmite Știri.md

„Menționăm că nu există riscuri sau pericole pentru comunitățile din zonă, iar autoritățile au luat toate măsurile de rigoare pentru menținerea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică.

Din informațiile autoritățile ucrainene, un atac cu drone a avut loc în noaptea de 9 spre 10 februarie asupra regiunii Izmail, de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea de frontiera cu R. Moldova. Există bănuială că resturile de dronă depistate ar fi una din dronele doborâte de sistemul anti-aerian ucrainean”, se arată în comunicat. 

În context, în vederea excluderii dezinformărilor și evitarea panicii în rândul cetățenilor, Poliția de Frontieră roagă cetățenii să păstreze calmul și să se informeze doar din surse oficiale.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării