main logo
1184

Fotografia virală de pe Facebook, explicată de preotul Valuța

Preotul Ghenadie Valuța susține că este victima unei campanii de denigrare promovate de către „forțele și mentalitățile prohomosexuale susținute de duhovnicul acestora de la Ghidighici”.

Fotografia virală de pe Facebook, explicată de preotul Valuța

În opinia sa, scandalul care a apărut în spațiul online după ce a publicat o fotografie cu o bătrână a fost intenționat umflat pentru a-i denigra imaginea. 

Într-o conferință de presă la IPN, preotul a afirmat că „minoritățile sexuale au distorsionat mesajul la fotografie și au virusat spațiul online și cel mediatic cu ideea că bunica moare, iar părintele își face selfie cu aceasta”, transmite Știri.md.

Preotul susține că poza de la care a pornit scandalul a fost făcută pentru a împărtăși cu alți credincioși bucuria pe care o aduce credința și lucrurile sfinte în viața bătrânei. 

Aceasta și-a dat acordul pentru a fi fotografiată și a fost informată că fotografia dată va fi trimisă și la alte persoane pentru a le arăta credința și bucuria acesteia de a trăi.

Preotul susține că, imediat ce a văzut reacția negativă la această fotografie, a fost și a vorbit cu fiica și cu fiul femeii, și-a prezentat scuzele pentru situația creată. 

Cu toate acestea, copiii bătrânei au fost instigați de către „forțele netradiționale” la răzbunare. 

În cele din urmă, copiii femeii au depus o plângere la poliție și au acceptat să discute acest subiect la o emisiune televizată și astfel toată țara a aflat despre  situație. 

Ghenadie Valuța susține că vina sa este că, atunci când a plasat fotografia cu bătrâna, nu a anticipat acțiunile „forțelor oponente”. 

Preotul a mai spus că expresia „bătrână aflată în gura morții” din mesajul la fotografie a avut sens metaforic.

Mihai Balica, ajutorul preotului Ghenadie Valuța, a menționat că toată această campanie și acuzațiile lansate sunt nefondate. 

Iar interpretările și comentariile preotului Maxim Melinte au fost pentru a se răzbuna pe Ghenadie Valuța, deoarece cel din urmă a participat la ședința când preotul de la Ghidighici a fost oprit din slujire. 

Mihai Balica susține că fiul bătrânei face parte din Partidul Șor și că acest partid, ca și activiștiii LGBT, sunt finanțați de către Statele Unite ale Americii și alte state din Occident. 

Mihai Balica a mai spus că aceștia au primit indicații ca să depună plângere la poliție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării