main logo
883

Fostul șef Moldatsa acuză directorul SIS de intimidări

Fostul șef Moldatsa, Sorin Stati, susține că ar fi fost intimidat de către directorul Serviciului de Informații și Securitate, Vasile Botnari.

Fostul șef Moldatsa acuză directorul SIS de intimidăriFostul șef Moldatsa acuză directorul SIS de intimidări

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. „Înainte de emisiune, am fost telefonat de cineva din conducerea PDM a raionului Fălești, care este mesagerul domnului Botnari, care mi-a sugerat să uit despre participarea la emisiuni televizate”, a menționat Sorin Stati, transmite Știri.md cu referire la Agora

„Mi s-a spus că, până în prezent, Vasile Botnari este nemulțumit că eu am depus mărturii în comisia de anchetă cu privire la anabolizante. Vreau să transmit dlui Vasile Zaharovici că eu mesajul l-am primit, înțeleg consecințele nesupunerii mele. Mi s-a spus că deja a fost intentat un dosar penal cu privire la activitatea mea din 2011 la aeroportul Bălți și un dosar penal intentat pentru activitatea mea din 2009 la Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei”, a declarat Sorin Stati.

Fostul șef Moldatsa a menționat că nu este pentru prima dată când primește astfel de mesaje. „Vasile Botnari mereu a fost nemulțumit că eu mi-am dus activitatea în domeniul aviației civile. Noi ne cunoaștem cam din 1997. Dlui era ministrul Tehnologiei Informației când eu am depus mărturii în cadrul comisiei parlamentare de anchetă privind anabolizantele. Mesaje de la dumnealui mai multe am primit, că să fiu atent, că o să-mi rupă capul. Unii dintre mesageri erau Oleg Tofilat, când dlui lucra la minister cu Vasile Botnari, al doilea mesager era un cumătru de-a lui Vasile Botnari”, a mai declarat Sorin Stati.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării