main logo
2339

Fostul ministru de Externe Tudor Ulianovschi a devenit tată de gemeni

Fostul ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, a devenit tată de gemeni.

Fostul ministru de Externe Tudor Ulianovschi a devenit tată de gemeni

Vestea pozitivă a fost făcută publică pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Acesta a spus că soţia sa Corina a adus pe lume două fetiţe, Melinda și Melissa.

„Niciodată nu am crezut că voi trăi din nou sentimentul unic când devii tată după ce în urmă cu 10 ani în viața noastră a apărut Mădălina! Astăzi am resimțit acele bătăi ale inimii, ba chiar la dublu, după ce soția mea Corina a adus pe lume două fetițe Melinda și Melissa.

Simt emoții profunde de fericire, gratitudine, dar și responsabilitate față de viitorul îngerașilor noștri. Le doresc o copilărie frumoasă, fără griji, colorată în culorile curcubeului.

Rolul bărbatului pe durata sarcinii este extrem de important pentru asigurarea confortului, susținerii, chiar și morale, a mămicii.

Vin cu îndemn și un mesaj pentru toți bărbații: Sarcina este dusă nu doar de femeie, dar și de bărbat, care trebuie să fie mai mult decât un umăr puternic pentru sprijin emoțional dar și fizic".

Cu 3 fete în familie și cu dragostea vieții mele lângă mine, am o triplă motivație și energie pentru a depune și mai mult efort în obținerea unor noi succese, cucerirea unor noi culmi, realizarea planului vieții, inclusiv pentru a fi un exemplu bun pentru copiii noștri”, a conchis fostul ministru de Externe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării