590
0
Fostul director MoldATSA: Viorel Chetraru minte că nu ne cunoaștem
590
0

Fostul director MoldATSA, Sorin Stati, spune că actualul vicepreședinte al Curții de Conturi, Viorel Chetraru, a mințit când a afirmat că nu îl cunoaște.

În declarația dată pentru IPN, Sorin Stati a atașat o captură de ecran al unui schimb de mesaje pe care l-a avut cu Viorel Chetraru, transmite Știri.md.

„Viorel Chetraru minte că nu ne cunoaștem, precum a mințit și în fața Parlamentului când vorbea despre beletristica de la Kroll în legătură cu furtul miliardului”, a precizat Sorin Stati.

Din captura de ecran prezentată de Sorin Stati reiese că, în 17 septembrie 2014, i-a solicitat audiență lui Viorel Chetraru, pe atunci director CNA, iar acesta a confirmat.

„Vreau să remarc că nu am apelat la secretariat sau la alt serviciu de la CNA, dar l-am contactat direct, așa cum o făceam permanent”, a precizat Sorin Stati.

Viorel Chetraru a declarat că nu îl cunoaște pe Sorin Stati, fost director la MoldATSA. Viorel Chetraru a menționat că sunt aberații afirmațiile lui Sorin Stati că ar fi pus presiune pe el ca să transfere conturile MoldATSA la Unibank, instituție financiară implicată în frauda bancară.

Citește și
article image
Viorel Chetraru respinge afirmațiile lui Sorin Stati:...
0
699
article image
Pînzari: Asistăm la un atac fără precedent din partea...
4
2533
article image
Reacția șefului Direcției Nord a INI, acuzat de Stati de...
11
6267
article image
Sorin Stati dezvăluie cum se făcea contrabandă cu țigări...
2
5350