644
0
Fostul director MoldATSA: Viorel Chetraru minte că nu ne cunoaștem
644
0

Fostul director MoldATSA, Sorin Stati, spune că actualul vicepreședinte al Curții de Conturi, Viorel Chetraru, a mințit când a afirmat că nu îl cunoaște.

În declarația dată pentru IPN, Sorin Stati a atașat o captură de ecran al unui schimb de mesaje pe care l-a avut cu Viorel Chetraru, transmite Știri.md.

„Viorel Chetraru minte că nu ne cunoaștem, precum a mințit și în fața Parlamentului când vorbea despre beletristica de la Kroll în legătură cu furtul miliardului”, a precizat Sorin Stati.

Din captura de ecran prezentată de Sorin Stati reiese că, în 17 septembrie 2014, i-a solicitat audiență lui Viorel Chetraru, pe atunci director CNA, iar acesta a confirmat.

„Vreau să remarc că nu am apelat la secretariat sau la alt serviciu de la CNA, dar l-am contactat direct, așa cum o făceam permanent”, a precizat Sorin Stati.

Viorel Chetraru a declarat că nu îl cunoaște pe Sorin Stati, fost director la MoldATSA. Viorel Chetraru a menționat că sunt aberații afirmațiile lui Sorin Stati că ar fi pus presiune pe el ca să transfere conturile MoldATSA la Unibank, instituție financiară implicată în frauda bancară.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter