main logo
1262

Fosta șefă interimară a Pieței Centrale: M-au demis ilegal

După ce a fost demisă din funcție, fosta șefă interimară a Pieței Centrale Lilia Buștiuc vine cu o reacție.

Fosta șefă interimară a Pieței Centrale: M-au demis ilegalFoto: tv8.md

Aceasta spune că demisia ei a fost pentru a „mușamaliza neregulile” de la Piața Centrală și spune că va prezenta documente ce confirmă „neregulile de la Piața Centrală”. Acesta speră că primarul interimar general, Ruslan Codreanu „să-și retragă decizia” de demisie, făcută publică săptămâna trecută, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„M-au demis ilegal. Scopul e mușamaliza neregulile. Am în vedere despre încălcările care s-au făcut, amenzi de milioane, despre încălcări de acordare a locurilor de comerț. Eu o să lupt pentru adevăr. Eu am suportul comitetului sindical, am suportul colectivului. O să mergem pe căi legale”, a spus pentru TV8 Lilia Buștiuc.

„Sper ca domnul primar să-și retragă decizia și să vină organele competente care să verifice, iar mai apoi să se ia o decizie cu eliminările din funcție”, a mai adăugat Buștiuc.

Lilia Buștiuc a mai menționat că va prezenta mâine, la o conferință de presă detalii despre „neregulile de la Piața Centrală” și va prezenta documentele ce confirmă afirmațiile acesteia.

De asemenea, aceasta a mai comentat și numirea în funcție de Codreanu a noului director interimar Viorel Braga.

„Se spune că acesta vine din muzică, din arte. La piață nu se face muzică, la piață se face management. Eu sper că domnul își dă seama să nu fie implicat așa ca mine în situații neplăcute”, a spus fosta șefă interimară.

Acesta a fost numită în funcție la data de 11 aprilie. 

Lilia Buștiuc a deținut anterior funcția de directoare a Combinatului școlăresc Î.M. „Piața Centrală”.

Fostul director al Pieței Centrale Octavian Bivol a fost demis pe 1 aprilie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării