main logo
566

FOSFOR 2019: Concurs pentru DJ-ii moldoveni în ajun de festival

În perioada 10 aprilie - 6 iunie, în Moldova se va desfășura concursul tinerilor DJ-i din cadrul viitoarei ediții a festivalului de muzică electronică „FOSFOR”.

FOSFOR 2019: Concurs pentru DJ-ii moldoveni în ajun de festival

Câștigătorii concursului vor avea șansa să evolueze pe cea mai mare platformă de muzică electronică din țară și să-și mixeze cele mai bune seturi în ziua festivalului.

Anul acesta, ascultătorii vor decide singuri cine merită să evolueze pe scenă alături de headlinerii „FOSFOR 2019”. Concursul va avea loc în trei etape.

Prima etapă de calificare va începe pe 10 aprilie și va dura până pe 30 aprilie. În această perioadă, oricine dorește să surprindă, dar și să inspire publicul prin pasiunea sa pentru muzica electronică, poate să candideze pentru participarea la concurs pe pagina FOSFOR de pe Facebook.

Iar pentru ca organizatorii să ia în considerare și să accepte cererea, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

1. Într-un comentariu la postarea  concursului din pagina FOSFOR de pe Facebook, lasă link-ul de pe SoundCloud, Youtube sau alte rețele la mixuri de ale tale;

2. Povestește un pic despre tine, de cât timp te ocupi de asta și unde ai reușit deja să evoluezi;

3. Partajează acest concurs cu prietenii tăi! 

Organizatorii vor alege primii 6 semifinaliști, a căror soartă va fi decisă de publicul petrecerii private „FOSFOR Pre-Party” de pe 11 mai. Fiecare concurent va avea la dispoziție 30 de minute și o libertate creativă completă. Doi semifinaliști, care vor putea să cucerească sala și să obțină sprijinul ascultătorilor, vor trece în final.

Lupta finală va avea loc exact cu o lună înainte de festivalul FOSFOR - 6 iunie. Anume atunci, publicul își va alege preferatul, care, în opinia lor, este cel mai bun muzician și care merită să evolueze pe aceeași scenă cu DJ-ii precum Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin.

Dacă dorești să vizitezi petrecerile private, achiziționează un bilet pe site-ul Afisha.md.

Reamintim, „FOSFOR” este o platformă de muzică electronică, care oferă anual tinerilor talente posibilitatea de a se manifesta.

Cea de-a cincea ediție a festivalului „FOSFOR” va avea loc pe 6 iulie 2019, pe teritoriul GoodZone. Biletele pot fi achiziționate online, pe site urile Afisha.mdMTikets.md și Fest.md, dar și la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1.

Până pe data de 30 aprilie, este valabilă a doua perioadă de Presale. Prețul biletelor este de 200 lei. Începând cu 1 mai, prețul acestora va crește.

Fii cu ochiul pe etapele și actualizările concursului de pe paginile FOSFOR din rețelele de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării