main logo
505

FOSFOR 2019: Ce trebuie să știți înainte să porniți la festival

Pe 6 iulie, malul drept al lacului Ghidighici (teritoriul „GOODZONE”) va găzdui cel de-al cincilea festival de muzică electronică „FOSFOR”. Și, deși „FOSFOR” este un loc, unde domnește libertatea completă, am dori să vă reamintim câteva reguli importante și să vă oferim niște sfaturi, care vă vor ajuta să profitați la maximum de atmosfera incendiară a festivalului.

Pentru început, să vorbim despre reguli!

Din moment ce intrarea pe teritoriul festivalului „FOSFOR” este permisă doar persoanelor, care au împlinit vârsta de 16 ani, asigurați-vă că ați luata buletinul cu voi. Pentru a evita orice neînțelegere cu serviciul de securitate de la intrarea pe teritoriu, și pentru a nu fi nevoiți să vă întoarceți acasă, nu uitați că actul de identitate trebuie să fie întotdeauna cu voi.

Nu încercați să aduceți mâncare sau băuturi la festival. În primul rând, pentru că veți fi verificați cu atenție la intrare, iar în al doilea rând, deoarece organizatorii nu lasă niciodată vizitatorii „FOSFOR” flămânzi. Pe teritoriul „GOODZONE” vor fi instalate mai multe food-zone cu diferite gustări și băuturi la prețuri rezonabile. Cumpărăturile vor putea fi achitate în numerar sau cu ajutorul cardului bancar.

De asemenea, este strict interzisă intrarea pe teritoriul festivalului cu arme, substanțe narcotice și alte obiecte periculoase (bâte, cuțite, spray-uri lacrimogene, etc.). Toate obiectele suspecte vor fi sechestrate de către serviciul de pază. Vă rugăm să nu veniți la festival în stare de ebrietate, în caz contrar, nu veți trece controlul serviciului de pază.

La intrarea pe teritoriu, vi se va oferi o brățară de marcă. Important! La ieșirea de pe teritoriul festivalului, brățările vor fi scoase de pe mână. Dacă veți dori să vă întoarceți, va trebui să cumpărați un bilet nou. Vă sugerăm să luați din start cu voi tot de ce veți avea nevoie.

Iar acum, să vorbim despre ce veți avea nevoie pentru a petrece timpul la FOSFOR foarte și foarte cool!

Festivalurile de muzică întotdeauna sunt un motiv pentru a crea o ținută interesantă. Dacă duceți lipsă de inspirație, amintiți-vă de ținutele la festivalurile: „Alfa Future People”, „Tomorrowland”, „Untold”, „Ultra Music Festival”. Toate sunt atât de viu colorate, diferite, neobișnuite și libere. Îndrăzniți și veniți și voi la „FOSFOR” în toată splendoarea!

Dar nu uitați că „splendoarea” trebuie să fie și confortabilă, pentru că urmează să dansați timp de aproape 11 ore. Alegeți ceva comod (în special pantofii), care nu împiedică mișcarea. De asemenea, că sfătuim să lăsați bijuteriile scumpe acasă, pentru că există riscul să le pierdeți.

Pentru a nu sta la coadă la intrare, veniți mai devreme. Credeți-ne, veți găsi cu ce să vă ocupați. Teritoriul festivalului va fi amenajat cu multe zone grozave de fotografie și relaxare, unde veți putea face poze, ca apoi să le postați pe Instagram.

Și deoarece festivalul „FOSFOR” are loc în aer liber și pe malul lacului, nu uitați să luați cu voi spray-ul împotriva țânțarilor.

Pentru a vă scufunda pe deplin în atmosfera „FOSFOR”, treceți și pe la artiștii noștri. Cu ajutorul vopselelor fluorescente, aceștia vă pot transforma cu ușurință în regii și reginele nopții. Veți fi mai strălucitori decât stelele! În plus, pe teritoriul festivalului veți putea cumpăra și alte accesorii fosforescente.

Zâmbiți mai des, deoarece pentru voi, la FOSFOR va lucra o echipă întreagă de fotografi. Fie ca după festival să aveți mai multe fotografii pozitive și frumoase.

Luați prietenii cu voi! FOSFOR nu înseamnă doar muzică, dans și distracție, ci și prietenie, libertate și fericire.

Pășind pe teritoriul festivalului, uitați de toate problemele și lăsați-vă cuceriți de muzică.

Iar noi vă reamintim că la „GOODZONE” puteți ajunge și cu automobilul personal. În acest scop, lângă teritoriu vor fi amenajate două zone de parcare pentru 300 de mașini, una dintre care va fi cu plată. Nu trebuie să rezervați  locurile din timp, deoarece totul va fi după principiul „primul venit - primul servit”.

Iar dacă doriți să vă relaxați cu adevărat și să vă scufundați pe deplin în atmosfera festivalului, mai bine veniți cu transportul public! Mai ales că în special pentru vizitatorii „FOSFOR”, începând cu ora 17:00 până la ora 5:00 dimineața, vor circula autobuze speciale în direcția: Chișinău-GOODZONE, GOODZONE-Chișinău. Microbuzele vor porni de la Chișinău de la stația de micobuze de lângă uzina „Topaz” din sectorul Sculeni (de unde pleacă microbuzele spre Călărași).

Dacă încă nu ați reușit să cumpărați bilete, atunci, vă reamintim că le puteți achiziționa online, pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice sunt disponibile la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1 sau în orice magazin din rețeaua Enter. În plus, biletele vor putea fi achiziționate și pe teritoriul festivalului, pe 6 iulie.

Festivalul de muzică electronică „FOSFOR” este organizat de către portalul informațional și de divertisment Afisha.md cu sprijinul celui mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova - 999.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării