main logo
996

FOSFOR 2018: Reducere pentru prieteni. Bilete 3+1

Pe 30 iunie, pe malul lacului Ghidighici, pe teritoriul Goodzone, pământul va fi zguduit de cel mai tare festival al acestei veri - FOSFOR.

FOSFOR 2018: Reducere pentru prieteni. Bilete 3+1

14 artiști din Moldova și Europa își vor mixa cele mai bune piese. Line-up divers, în care fiecare își va găsi genul preferat de muzică electronică, un program bine pus la punct, dansatori energici, kilowați de lumină și, bineînțeles, un sunet puternic și calitativ!

Ești interesat? Ia-ți prieteni și vino! Noi am pregătit și o reducere specială pentru tine! Cumpără trei bilete și al patrulea îl primești cadou!

Biletele la reducere pot fi procurate în magazinele rețelei Enter (Chișinău), în oficiul companiei Simpals sau online, pe site-ul Afisha.md și Mticket.md.

De asemenea, biletele la festival pot fi achiziționate la Barbar și Sensi bar & café, online pe site-ul Fest.md sau la casele de bilete Bisconcert de pe bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet).

Prețul unui bilet pentru zona Main Stage este de 200 lei, iar pentru VIP Zone – 700 lei. În ziua festivalului, 30 iunie, biletele pentru zona Main Stage vor costa 250 lei și, respectiv, 1.000 lei pentru VIP Zone.

Un bilet VIP îți va permite accesul într-o zonă separată și confortabilă, dotată cu mese și canapele confortabile, cu o vizibilitate bună a scenei. În această zonă va fi și un bar separat cu băuturi răcoritoare și gustări. De asemenea, un bilet VIP garantează și un loc gratuit de parcare, pe care trebuie să-l rezervi în prealabil la numărul (+373) 790 77 000.

Atragem atenția asupra faptului că sunt frecvente cazurile de falsificare a biletelor. Prin urmare, îți recomandăm să cumperi biletele de la reprezentanții oficiali! Atrage atenția asupra imprimării umede.

În plus, fiecare bilet achiziționat online este dotat cu un cod QR personal, care nu se repetă!

Nu ratata ocazia de a te întâlni cu prietenii la cel mai tare eveniment din această vară, pe care îl pregătim atât de minuțios pentru tine!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării