main logo
909

FOSFOR 2018: Bang La Decks vor evolua prima dată în Moldova

La 30 iunie, noaptea fierbinte din Moldova va fi încinsă la maxim de doi băieți din sudul Europei.

Cel mai mare festival de muzică electronică FOSFOR a invitat pe scenă duetul de DJ Bang La Decks!

Originari din Atena, “two guys with bandanas” astăzi se numără printre cei mai de succes producători de muzică electronică din Europa de Est. Producția unică, tribal/ethnic și diversitatea genurilor au făcut ca Bang La Decks să-și ia avânt și să se mențină la o înălțime fără precedent. Muzicienii fac Trap, House, Ethnic Dance.

Locuri în top , peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube, faimă și ringuri de dans încinse – iată ce au reușit să obțină băieții în 6 ani. 

Bang La Decks au luat start în vara anului 2012 cu lansarea piesei "Kuedon" la Ultra Music, care răsuna din toate dispozitivele în Serbia și Grecia. Trackul a fost apreciat de Mat Zo și DJ Alvaro.

A doua lansare de succes, "Utopia", a dispersat orice idee de până atunci despre muzica electronică, dând comunității de dans european un motiv de reflecție. "Utopia" s-a situat pe locul 1 în iTunes Greece și în Shazam Greece, unde s-a menținut timp de 10 săptămâni.

După lansare, băieții au fost remarcați de către artiști de renume, cum ar fi Avicii, Afrojack, Benny Benassi, Chuckie, Deniz Koyu, Mat Zo, R3hab. "Utopia" a fost inclusă în coloana sonoră a jocului FIFA 2015, cel mai popular joc din categoria sa.

În plus, o adaptare la "Utopia" de Shevyn Streeter (Warner Music), cu denumirea de How Bad You You It It, a fost inclusă în coloana sonoră a filmului Fast & Furious 7.

În mai 2015, Bang La Decks au lansat un single mult-așteptat, „Aide”. În trackul pătrunzător persistă motivele balcanice, care se împletesc armonios cu alte influențe muzicale.

Trackul a fost înalt apreciat de mass-media și artiști, precum David Guetta, Martin Garrix, Oliver Heldens, Afrojack, Max Vangeli, A-Trak, Kaskade, Chuckie, Erick Morillo. În plus, piesa a ajuns în Shazam Turkey, unde s-a menținut 4 săptămâni.

Concertele duetului de DJ sunt programate cu mult timp înainte, de aceea nu ratați ocazia unică de a dansa sub un sunet cu totul special, în 30 iunie, la festivalul de muzică electronică FOSFOR!

În acest an, accesul la festival este contra plată. Până la 29 iunie, prețul biletelor în zona Main Stage va fi de 200 lei, iar biletele în VIP Zone vor costa 700 lei. În ziua festivalului, 30 iunie, prețul biletelor în zona Main Stage va fi de 250 lei, iar în VIP Zone – 1.000 lei.

Biletele pot fi procurate online pe site-urile Afisha.mdMticketmd, Fest.md, în magazinele Enter (Chișinău), la casele Bisconcert bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și la sediul companiei Simpals (Ion Neculce 5) și cel al companiei Mticket (str. Melestiu 16/2).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării