main logo
5968

Forumul Cadrelor Didactice, ediția a II-a: Agenda evenimentului

Ministerul Educației și Cercetării organizează în perioada 14-16 august ediția a II-a a Forumului Cadrelor Didactice. La eveniment se vor întruni sute de reprezentanți ai instituțiilor educaționale din țară, organizațiilor internaționale, care vor face schimb de experiență și bune practici în domeniul educației.

Forumul Cadrelor Didactice, ediția a II-a: Agenda evenimentuluiImagine simbol

Totodată, la Forum vor participa președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, transmite Știri.md.

Potrivit agendei de lucru, în prima zi a Forumului vor fi abordate mai multe subiecte de actualitate din domeniul educației, în comun cu experți și cadre didactice din Estonia.

În a doua zi a evenimentului, reprezentanții UNICEF și PNUD vor aborda subiecte despre pregătirea cadrelor didactice și manageriale prin programul „Școlii Viitorului”. Totodată, va avea loc lansarea Rețelei cadrelor didactice debutante, din care vor face parte tinerii care s-au angajat în anul curent în școli și grădinițe.

Forumul Cadrelor Didactice, ediția a II-a, va avea loc începând cu ora 09:30, timp de trei zile consecutiv, la Clasa ViitoruluiUniversitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

În paralel, în ultima zi a Forumului, la Institutul Muncii va fi organizat un atelier de lucru cu reprezentanții organelor locale de specialitate în domeniul învățământului, responsabili de desfășurarea forumurilor raionale.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării