main logo
827

Forfotă la Piața Centrală: Oamenii cumpără mere de tot soiul

La Piaţa Centrală e mare forfotă, oamenii cumpără mere care fac din ochii cumpărătorilor nu doar ca aspect, dar şi ca preţ. La tarabe sunt mere de culoare verde, galbenă, roşie şi bordo. Gustul lor este de la acrişor până la dulce.

Forfotă la Piața Centrală: Oamenii cumpără mere de tot soiulForfotă la Piața Centrală: Oamenii cumpără mere de tot soiul

Un măr pe zi te scuteşte de medic. Și cu siguranță așa e, pentru că aceste fructe se mențin o perioadă îndelungată în stare proaspătă și își păstrează proprietăţile nutriţionale, transmite Știri.md cu referire la Prime.md

Primul loc în top îi revine soiului de mere Golden, provine de peste ocean din statul Virginia, Statele Unite ale Americii. Acestea sunt se pare și preferatele moldovenilor datorită proprietăţilor sale gustative.

Al doilea în clasamentul nostru este Rihard numit în popor Botul Iepurelui. Miezul acestuia este dulce cu aromă intensă de pepene galben.

Fructele cu numele de Renet Simirenko au un gust dulce acrişor şi suculente. Sunt bogate în vitamine, minerale și fibre.

Merele Champion sunt bune de pus în cămară și se păstrează foarte bine până la 6 luni.

Merele sunt o sursă bogată de vitamine precum fosforul, fier sau calciu. Sunt recomandate pentru creşterea imunităţii, pentru prevenirea bolilor de inimă, atacul de cord şi a diabetului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării